Povezane novice

Udeleženci Epsteinovih orgij znani in slavni

Dnevnik 04.01.2024
Kraljev brat princ Andrew, nekdanja predsednika Clinton in Trump ter pokojni pevski zvezdnik Michael Jackson so samo nekatera od več kot sto znanih imen na več kot 900 straneh obelodanjenih sodnih dokumentov, ki so v različnih kontekstih povezana z… »

V ZDA razkrita nekatera imena, povezana z Epsteinom, med njimi sta Clinton in Trump

Necenzurirano 04.01.2024
V sredo so bili javno objavljeni številni sodni dokumenti, ki identificirajo sodelavce razvpitega spolnega prestopnika Jeffreyja Epsteina. Med njimi so številna znana imena. Newyorška sodnica Loretta Preska je v sredo objavila prvi seznam več kot sto… »

Spolni predator Epstein: Razkrili seznam, na njem tudi Clinton in Trump

Zurnal24 04.01.2024
Po odločitvi sodišča so javni postali dokumenti, povezani z dejanji ameriškega finančnika Jeffreyja Epsteina. Epstein je umrl leta 2019 med čakanjem na sojenje zaradi spolnih zločinov, med drugim trgovanja z mladoletniki. Zdaj so kot del sojenja… »

Ameriško sodišče razkrilo imena posameznikov v povezavi z Epsteinom

RTV Slovenija 04.01.2024
Ameriško sodišče je objavilo dokumente v povezavi s pokojnim ameriškim finančnikom Jeffreyjem Epsteinom, kjer so omenjeni številni posamezniki iz politične, poslovne in družbene elite. Pokojni Epstein se je veliko družil z vplivnimi posamezniki… »

Na Epsteinovem dokumentu številni znani: "Rad ima mlajša dekleta"

SiolNET 04.01.2024
Newyorška sodnica Loretta Preska je v sredo objavila prvi seznam več kot stotih oseb, povezanih z ameriškim finančnikom Jeffreyjem Epsteinom, ki je leta 2019 storil samomor, ko je čakal na sojenje zaradi spolnih zločinov. Med njimi so številna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem