Povezane novice

Kek razkril karte za uvodni test: Naša podoba v ZDA bo pomembna

SiolNET 04.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca začenja leto, katere vrhunec bo junija z evropskim prvenstvom v Nemčiji. Najprej bo gostovala v ZDA. Reprezentanci, ki sta se doslej pomerili dvakrat, bosta tekmo zunaj termina Mednarodne nogometne zveze (Fifa) odigrali… »

Kek v San Antonio pelje pisano zasedbo, a ne samo iz Prve lige

RTV Slovenija 04.01.2024
Slovenija leto evropskega prvenstva začenja s prijateljsko tekmo proti ZDA v San Antoniu, ki bo odigrana 20. januarja. Ker ne gre za uradni reprezentančni termin je Matjaž Kek vpoklical razpoložljive igralce, ki upajo, da postanejo kandidati za Euro… »

Kek razkril karte za obračun z ZDA

Zurnal24 04.01.2024
Slovenski nogometaši bodo leto začeli v ZDA. Slovenska nogometna reprezentanca začenja sezono, katere vrhunec bo junija z evropskim prvenstvom v Nemčiji. Najprej bo gostovala v ZDA. Reprezentanci, ki sta se doslej pomerili dvakrat, bosta tekmo zunaj… »

Matjaž Kek razkril karte za tekmo v ZDA: Na seznamu zanimiva imena

Delo 04.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca pričenja novo reprezentančno sezono s prvim gostovanjem v Združenih državah Amerike. Slovenska nogometna reprezentanca pričenja novo reprezentančno sezono, ki bo vrhunec dosegla junija z evropskim prvenstvom 2024 v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem