Povezane novice

V šolo je šel normalno, nato se je za njim izgubila vsaka sled

Zurnal24 04.01.2024
Policija prosi za pomoč. Svojci pogrešajo mladoletnika. Svojci pogrešajo mladoletnega Iana Drljića iz Šoštanja, ki se včeraj ni vrnil iz srednje šole v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo trenerko in modro bundo s… »

Pogrešajo Iana iz Šoštanja

Necenzurirano 04.01.2024
Od včeraj je pogrešan mladoletni Ian Drljić iz Šoštanja. Ian se včeraj ni vrnil iz srednje šole, ki jo obiskuje v Velenju. Ko so ga nazadnje videli je bil oblečen v temno sivo trenerko in modro bundo s kapuco. Obut je bil v črne športne copate… »

Pogrešajo mladoletnega Iana Drljića iz Šoštanja

Delo 04.01.2024
V sredo se ni vrnil iz srednje šole v Velenju. Pogrešani Ian Drljić. FOTO: PU CeljeSvojci pogrešajo mladoletnega Iana Drljića iz Šoštanja, ki se v sredo ni vrnil iz srednje šole v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo… »

Pogrešan mladoletnik iz Šoštanja

SiolNET 04.01.2024
Svojci pogrešajo mladoletnega Iana Drljića iz Šoštanja, ki se v sredo ni vrnil iz srednje šole v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo trenirko in modro bundo s kapuco. Obut je bil v črne športne copate Nike z roza in… »

POGREŠAN MLADOLETNIK: Ni se vrnil iz šole (FOTO)

Regional 04.01.2024
Svojci pogrešajo mladoletnega Iana Drljića iz Šoštanja, ki se v sredo ni vrnil iz srednje šole v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo trenerko in modro bundo s kapuco. Obut je bil v črne športne copate Nike z roza in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem