Povezane novice

Dež, nato sneg, potem pa ...

Zurnal24 05.01.2024
Pred nami deževen konec tedna, nato preobrat. Znano tudi, kaj nas čaka v drugi polovici prihodnjega tedna. Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva visoko, le na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank… »

Na tekmo, Magnifica in izlet na sneg

SiolNET 05.01.2024
Tukaj je, 60. Zlata lisica na podkorenski strmini. Danes ob 9.30 se začne s prvo vožnjo veleslaloma, v nedeljo bo še slalom. A konec tedna v Kranjski Gori ne bosta samo smučarski tekmi, organizator pripravlja tudi pestro spremljevalno dogajanje… »

Nove težave za organizatorje v Kranjski Gori

Zurnal24 05.01.2024
Pred organizatorji Zlate lisice še ena neprespana noč. Kranjska Gora ob koncu tedna gosti najboljše alpske smučarke na svetu, ki se bodo v soboto in nedeljo merile na tradicionalni Zlati lisici. Na sporedu bosta dve tekmi za točke svetovnega pokala… »

V Kranjski Gori si pred neprespano nočjo želijo dežja, ne snega

RTV Slovenija 05.01.2024
Upoštevajoč vremensko napoved delavce, ki skrbijo za progo Vitranc, čaka pred sobotnim začetkom 60. Zlate lisice še ena neprespana noč. Vremenska napoved ni najboljša za športne prireditve na prostem. Že zvečer oziroma v noči na soboto, v… »

Podkoren se bohoti kot še nikoli doslej

Dnevnik 05.01.2024
Z eno od nekdanjih zmagovalk tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v Sloveniji Natašo Bokal smo obujali spomine, primerjali nekdanje in sedanje čase ter se dotaknili težav sedanjosti. Pogled v ciljni areni podkorenske strmine, kjer bo danes in… »

Zlata lisica prvič brez Pohorcev, tudi v znak protesta

SiolNET 05.01.2024
Alpske smučarke ta konec tedna 60. tekmujejo v Sloveniji. Čeprav prvič tekmovanja ne organizira ASK Branik Maribor, se tekmovanje vseeno imenuje 60. Zlata lisica. Smučarski delavci s Pohorja, ki prvič ne pripravljajo proge za najboljše smučarske na… »

Vreme: Od zahoda se bo postopno pooblačilo

Dnevnik 05.01.2024
V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo sredi dneva in popoldne že rahlo deževalo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, na severozahodu okoli 3 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije… »

Pred nami je občutna sprememba vremena in temperatur #video

SiolNET 05.01.2024
Pred nami je znova občutna sprememba vremena, saj nas bo iz sibirskih predelov v soboto dosegla hladna zračna masa, ki bo poskrbela za vrnitev zime na staro celino, so napovedali na Facebook profilu Neurje.si. Že danes se bo od zahoda postopno… »

Najprej padavine, nato ohladitev, a obilnejšega sneženja ta konec tedna ni pričakovati

RTV Slovenija 05.01.2024
V noči na soboto se bodo po vsej državi razširile padavine, v soboto popoldne in zvečer pa se bo nato od severa ohladilo. A po napovedih vremenoslovcev snega v nižinah večinoma ne bo – nekaj centimetrov bi ga lahko v nedeljo zapadlo predvsem na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem