Povezane novice

Trije Slovenci med sedmerico najboljših, Prevc z daljavo dneva

Zurnal24 05.01.2024
Japonec Kobayashi dobil kvalifikacije v Bischofshofnu, Lanišek peti. Japonski smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (162,6 točke) je bil najboljši v kvalifikacijah pred tekmo svetovnega pokala v avstrijskem Bischofshofnu, kjer se bo v soboto končala… »

Paket Slovencev med sedmerico, Japonec najboljši #video

SiolNET 05.01.2024
Po dnevu odmora so se najboljši smučarski skakalci preselili v Bischofshofen, na zadnje prizorišče 72. novoletne turneje, kjer so že opravili kvalifikacije. Najboljši je bil Japonec Rjoju Kobajaši, na sobotno tekmo, ki bo na sporedu ob 16.30, so se… »

Anže Lanišek peti, Peter Prevc z najdaljšim skokom takoj za njim

RTV Slovenija 05.01.2024
Rjoju Kobajaši (138,0 metra) je z zmago v kvalifikacijah Bischofshofna nakazal, da bo v soboto v vlogi glavnega kandidata za skupno zmagoslavje na novoletni turneji. Anže Lanišek je bil peti, Peter Prevc šesti in Lovro Kos sedmi. Lanišek je skočil… »

Japonec Kobajaši dobil kvalifikacije v Bischofshofnu, Lanišek peti

Dnevnik 05.01.2024
Japonski smučarski skakalec Rjoju Kobajaši (162,6) je bil najboljši v kvalifikacijah pred tekmo svetovnega pokala v avstrijskem Bischofshofnu, kjer se bo v soboto končala novoletna turneja štirih skakalnic, v kateri Japonec vodi. Drugi je bil… »

V prvi deseterici kar trije Slovenci, kvalifikacije Kobajašiju

Delo 05.01.2024
Kvalifikacije za zadnjo tekmo novoletne turneje v Bischofshofnu je dobil Rjoju Kobajaši, znova je bil razpoložen Anže Lanišek s 5. mestom. Kvalifikacije na zadnji postaji novoletne turneje so minile po slovenskih željah. Veter tokrat ni povzročal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem