Povezane novice

Hrvaški velikan s pomočjo 16-letnega Slovenca ugnal Rogaško

SiolNET 05.01.2024
Vse več je slovenskih nogometnih prvoligašev, ki so že zavihali rokave in začeli priprave na spomladanski del sezone. Vodilni Celjani, ki imajo na zadnjem Kekovem seznamu kar štiri nogometaše, se bodo podobno kot Maribor, Olimpija in Mura odpravili… »

Celje pripeljalo branilca Olimpije, Kurtić v Südtirol

SiolNET 05.01.2024
Kaj se dogaja na nogometni tržnici? Jesenski prvaki iz Celja so sklenili dogovor z Aljažom Kreflom, donedavnim branilcem Olimpije. Jasmin Kurtić bo kariero nadaljeval v Italiji pri drugoligašu Südtirolu. Benfica je kupila mladega Brazilca Marcosa… »

Krefl po odhodu iz Olimpije zdaj okrepil vodilno Celje

RTV Slovenija 05.01.2024
Levi bočni branilec Aljaž Krefl je po nedavnem poteku pogodbe z Olimpijo zdaj podpisal z vodilno Celje. 19-letni nogometni vratar Lovro Štubljar se vrača v Domžale, kamor ga bo do konca sezone posodil Empoli, pri katerem je bil od poletja 2022. Z… »

Leto, kot ga že dolgo ni bilo

SiolNET 05.01.2024
Nogometno leto 2024 prinaša marsikaj zanimivega. Ne le za slovenski nogomet, ampak za ves svet. Ne bo manjkalo velikih tekmovanj, vrhunec pa sledi med 14. junijem in 14. julijem, ko bo Slovenija prvič po 24 letih nastopila na Euru. Selektor Matjaž Kek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem