Povezane novice

Kakšna pohvala! Legendarni Američan bi izbral Luko Dončića.

SiolNET 06.01.2024
V noči na nedeljo so bile v ligi NBA odigrane samo štiri tekme. Boston, vodilna ekipa sezone, je v gosteh s 118:101 premagal Indiano, drugouvrščena ekipa vzhodne konference Milwaukee pa je na gostovanju v Houstonu kljub izjemni predstavi Giannisa… »

Dallas tudi brez Luke Dončića igraje opravil s Portlandom

Delo 06.01.2024
Zaradi poškodbe desnega gležnja je prvi zvezdnik teksaškega moštva dvoboj spremljal v vlogi navijača. Gostje še četrtič brez moči v tej sezoni lige NBA. Košarkarji Dallasa so v ligi NBA na domačem parketu suvereno premagali Portland s 139:103… »

Med vsemi igralci izbral Dončića: "Midva bi bila smrtonosna"

Zurnal24 06.01.2024
Luka Dončić je dobil veliko priznanje s strani legendarnega ameriškega košarkarja. Luka Dončić je z razlogom eden najbolj priljubljenih košarkarjev na svetu, nad njegovo igro pa se navdušujejo tudi številni pretekli velikani tega športa. Mednje… »

#video Dončić zaradi težav z gležnjem ni igral, Dallas zmagal tudi brez njega

Dnevnik 06.01.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so ponoči v severnoameriški ligi NBA na domačem parketu suvereno premagali Portland Trail Blazers s 139:103. Ob odsotnosti slovenskega asa in prvega zvezdnika ekipe Luke Dončića zaradi težav z gležnjem je tokrat najbolj… »

Ob poškodbi Dončića blestela Irving in Hardy, Dallas zlahka slavil

Zurnal24 06.01.2024
Košarkarji Dallasa so še drugič v tem tednu premagali Portland. Dobili so sicer vse štiri medsebojne dvoboje v sezoni, tokrat s 139:103. Dallas Mavericks so pred dvema dnevoma povsem nadigrali Portland, ekipi pa sta se tokrat znova pomerili v Teksasu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem