Povezane novice

Novo o tragediji pri Karlovcu: "Po cesti so ležala telesa brez življenja"

Zurnal24 06.01.2024
Znane so nove podrobnosti glede nočne grozljivke na avtocesti tik za slovensko mejo, v kateri so umrli trije ljudje, kar 12 pa je bilo ranjenih. Kot smo poročali, se je zgodaj davi na hrvaški avtocesti A1 med predorom Sveti Marko in izvozom Novigrad… »

Huda nesreča na Hrvaškem: kombi z migranti razklalo na pol, od avta ostal le kup pločevine

Dnevnik 06.01.2024
V hudi prometni nesreči na avtocesti v bližini Karlovca so v noči na soboto umrle tri osebe, več jih je bilo ranjenih. V avto je čelno trčil kombi z migranti, ki je poletel prek varnostne ograje. Od vozil je ostala le zverižena pločevina. Sodeč… »

PODROBNOSTI TRAGIČNE NESREČE NA AVTOCESTI: Umrli tudi starši mladoletnega dečka, ki so ga s hudimi poškodbami odpeljali v…

Regional 06.01.2024
Na Hrvaškem se je na avtocesti v bližini Karlovca ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, 12 je poškodovanih, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Noćašnji video s autoceste kod čvora Novigrad: 3 osobe poginule u… »

V hudi prometni nesreči na Hrvaškem trije mrtvi, 12 poškodovanih

RTV Slovenija 06.01.2024
Na Hrvaškem se je na avtocesti v bližini Karlovca ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, 12 je poškodovanih. Nesreča se je zgodila dvajset minut pred drugo uro zjutraj na avtocesti Karlovec–Reka v bližini predora… »

Grozljiva nesreča: Trije mrtvi, 12 jih je v bolnišnici

Zurnal24 06.01.2024
Tri osebe so umrle, 12 jih je končalo v bolnišnici po hudi prometni nesreči na avtocesti Karlovac - Reka, med predorom Sveti Marko in priključkom Novigrad na Dobri. Danes ponoči okoli 1.40 se je na hrvaški avtocesti A-1 v smeri jug, za predorom… »

Na drugo stran avtoceste in direktno v avto: umrli trije ljudje

Necenzurirano 06.01.2024
V nočnih urah se je hujša nesreča pripetila na hrvaški avtocesti med Karlovcem in Reko. V bližini predora Sveti Marko je terensko vozilo znamke Mitsubishi z madžarskimi registrskimi tablicami prebilo ograjo in zapeljalo na drugo stran avtoceste… »

V hudi prometni nesreči na Hrvaškem umrli trije ljudje

Delo 06.01.2024
Po neuradnih informacijah naj bi vozilo z madžarskimi registracijami, v katerem naj bi bilo 12 ljudi, prevažalo migrante. Na Hrvaškem se je na avtocesti v bližini Karlovca ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, 12 je… »

Huda prometna nesreča na Hrvaškem: trije mrtvi in 12 poškodovanih

SiolNET 06.01.2024
Med predorom Sveti Marko in priključkom Novigrad na avtocesti Karlovec–Reka sta ponoči ob 1.40 trčila kombi in osebno vozilo, pri čemer so umrle tri osebe, 12 pa je bilo poškodovanih, poroča hrvaški portal 24sata. V hudi prometni nesreči, ki se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem