Povezane novice

Krimovke do pomembne zmage v zadnjih sekundah obračuna v Stožicah

RTV Slovenija 06.01.2024
Z golom Jovanke Radićević šest sekund pred koncem tekme so rokometašice Krima Mercatorja v devetem krogu Lige prvakinj premagale Rapid iz Bukarešte in tako prekinile niz treh porazov v tem tekmovanju. Romunke so imele napad za vodstvo v zadnji minuti… »

Slovenci na zadnji pripravljalni tekmi pred EP poraženi

SiolNET 06.01.2024
Po petkovi zmagi nad Črno goro (37:32) so slovenski rokometaši danes v Poreču odigrali še svojo tretjo in hkrati zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo. Zasedba Uroša Zormana se je v dvorani Žatika pomerila s Hrvaško in… »

Gol sedem sekund pred koncem prinesel pomembno zmago

Zurnal24 06.01.2024
Krimovke po golu Jovanke Radičević v izdihljajih tekme do četrte zmage v ligi prvakinj. Rokometašice Krima Mercatorja so v devetem krogu skupinskega dela evropske lige prvakinj v Ljubljani premagale romunski Rapid iz Bukarešte s 25:24 (11:12)… »

Krimovke po golu Jovanke Radičević v izdihljajih tekme do četrte zmage v ligi prvakinj

Dnevnik 06.01.2024
Rokometašice Krima Mercatorja v devetem krogu skupinskega dela evropske lige prvakinj v Ljubljani premagale romunski Rapid iz Bukarešte s 25:24. V naslednjem krogu se bodo 13. januarja v gosteh pomerile z norveškim Vipersom iz Kristiansanda… »

Krimovke so se vrnile z zmago

SiolNET 06.01.2024
Rokometašice Krima Mercatorja so po malo manj kot dvomesečnem premoru zaradi svetovnega prvenstva na Danskem, Švedskem in Norveškem danes odigrale tekmo devetega kroga v skupinskem delu lige prvakinj. V Stožicah so gostile romunski Rapid iz… »

Visok poraz slovenskih rokometašev v Poreču

RTV Slovenija 06.01.2024
Slovenska članska moška rokometna reprezentanca je izgubila pripravljalno tekmo za prihajajoče evropsko prvenstvo. V dvorani Žatika v Poreču so bili Hrvati boljši z 32:26. Varovanci Uroša Zormana so imeli kar nekaj težav z organiziranjem napada… »

Krimovke v zadnjih sekundah do dragocene zmage proti Rapidu

Delo 06.01.2024
Rokometašice Krim Mercatorja so v Stožicah z golom v izdihljajih tekme premagale Rapid s 25:24 in ostajajo v igri za napredovanje v drugi del lige prvakinj. Rokometašice Krim Mercatorja so v Stožicah gostile neposredne tekmice za napredovanje v drugi… »

Sramežljivi selektor brez dlake na jeziku

SiolNET 06.01.2024
Slovenski rokometni selektor Uroš Zorman bo čez nekaj dni slovensko izbrano vrsto popeljal na njeno 14. evropsko prvenstvo. V sobotnem intervjuju je, tako kot je zanj značilno – brez dlake na jeziku –, spregovoril o vihravem obdobju in zgodbi, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem