Povezane novice

Slokar: Bil je nek ogenj, ki mi je letos manjkal

SiolNET 07.01.2024
Edina Slovenka s točkami na letošnji Zlati lisici v Kranjski Gori Andreja Slokar s 14. mestom na nedeljskem slalomu sicer ni bila zadovoljna, pa vendarle: "V drugem teku je bil pristop tak, kot si ga želim imeti na vsaki tekmi. Vesela sem, da sem… »

60. Zlata lisica: Slovakinja junakinja ob jubileju izmučene lisičke

Dnevnik 07.01.2024
Edina Slovenka med dobitnicami točk na ženskih tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju v Kranjski Gori je bila s 14. mestom v slalomu Andreja Slokar. Z devetim mestom v veleslalomu in slalomskim odstopom je razočarala prva zvezdnica belega… »

Veliko zmagoslavje Vlhove, bojevita Andreja Slokar rešila slovensko čast

SiolNET 07.01.2024
Slovakinja Petra Vlhova je velika zmagovalka slalomske preizkušnje v Podkorenu in zmagovalka skupnega seštevka 60. Zlate lisice. Bojevita Andreja Slokar je tekmo končala na 14. mestu in je edina Slovenka s točkami. Ana Bucik, ki je prvo vožnjo… »

Akrobacije Andreje Slokar - znak, da gre na bolje

RTV Slovenija 07.01.2024
"Bolje, da rezultata sploh ne omenjamo," je bila po finalnem slalomu na Zlati lisici kritična Andreja Slokar, ki pa je pozneje našla kar precej svetlih točk. Zahtevna druga postavitev je premešala vrstni red, presenečenje dneva je pripravila AJ Hurt… »

Norveška štafeta brez pravih tekmecev v Oberhofu, Slovenci osmi

RTV Slovenija 07.01.2024
Norveški biatlonci so suvereno in pričakovano dobili štafeto za svetovni pokal v Oberhofu. Slovenci so bili osmi. Žensko preizkušnjo so dobile Francozinje, Slovenke so ostale brez uvrstitve. Norvežani, ki so bili veliki favoriti, navsezadnje so na… »

Feller s petega na prvo, vodilni ni zdržal pritiska

Zurnal24 07.01.2024
Alpski smučarji so se v Adelbodnu pomerili v slalomu. Avstrijec Manuel Feller je zmagovalec slalomske preizkušnje za svetovni pokal alpskih smučarjev v švicarskem Adelbodnu. Drugo mesto je pripadlo Norvežanu Atleju Lieju McGrathu (+0,02), tretje pa… »

Feller najhitrejši v Adelbodnu in tudi na vrhu slalomskega seštevka

RTV Slovenija 07.01.2024
Avstrijec Manuel Feller je dobil slalom za svetovni pokal v Adelbodnu. Drugi je bil Atle Lie McGrath, tretji Fellerjev rojak Dominik Raschner. Oba slovenska slalomista sta odstopila v prvi vožnji. Med prvo šesterico je bila po prvi vožnji kar polovica… »

Avstrijcu drama stotink, nov polom Slovencev

SiolNET 07.01.2024
Po sobotnem veleslalomu so se alpski smučarji danes v Adelbodnu pomerili še v slalomu za svetovni pokal. Zmage se je razveselil Avstrijec Manuel Feller, ki je v finalu pridobil štiri mesta in prevzel tudi vodstvo v slalomskem seštevku. Feller je na… »

Manuel Feller zmagovalec slaloma v Adelbodnu, Hadalin in Marovt odstopila v prvi vožnji

Dnevnik 07.01.2024
Avstrijec Manuel Feller je zmagovalec slalomske preizkušnje za svetovni pokal alpskih smučarjev v švicarskem Adelbodnu. Drugo mesto je pripadlo Norvežanu Atleju Lieju McGrathu (+0,02), tretje pa še enemu Avstrijcu Dominiku Raschnerju (+0,23)… »

Vlhova na vrhu, odstop Bucik in Shiffrin

Zurnal24 07.01.2024
Alpske smučarke so se v Kranjski Gori podale v boj za slalomske točke. S slalomom v Kranjski Gori je najhitreje opravila Slovakinja Petra Vlhova, vodila je že po prvi vožnji. Pred Nemko Leno Dürr je imela 72 stotink prednosti, pred Američanko A J… »

Vlhova obdržala vodstvo tudi po drugi vožnji

Necenzurirano 07.01.2024
Slovakinja Petra Vlhova je zmagovalka nedeljskega slaloma v Kranjski Gori. Tekmo je zaznamovalo precej padcev, med drugimi je zopet odstopila tudi Ana Bucik. Andreja Slokar osvojila točke. Druga vožnja se je začela ob 12.30. Najboljša po prvi vožnji… »

Feller na drugi progi v Adelbodnu skočil na vrh

Delo 07.01.2024
Avstrijski slalomski specialist Manuel Feller se je v finalu s petega mesta prebil do zmage. Hadalin in Marovt sta odstopila. Avstrijec Manuel Feller je zmagovalec slalomske preizkušnje za svetovni pokal alpskih smučarjev v švicarskem Adelbodnu. Drugo… »

Petra Vlhova v slalomu ni zapravila vodstva, Andreja Slokar 14.

RTV Slovenija 07.01.2024
Slovakinja Petra Vlhova je v Kranjski Gori dobila nedeljski slalom na jubilejni 60. Zlati lisici in s tem je osvojila tudi skupni seštevek. Edina Slovenka pri točkah je Andreja Slokar, ki je pridobila tri mesta in končala na 14. mestu. Petra Vlhova je… »

Vlhova navdušila slovaške navijače, Slokarjeva potolažila slovenske

Delo 07.01.2024
Na slalomu za 60. Zlato lisico je Petra Vlhova na ciljni strmini vnovčila izkušnje in slavila prepričljivo zmago. Odstop Bucikove, Andreja Slokar 14. Tekmovanje za Zlato lisico se je v sneženju, ki je pobelilo okolico Kranjske Gore, zaključilo s… »

Andreja Slokar že štiri leta v srečni zvezi z bratom tekmice

SiolNET 07.01.2024
26-letna Ajdovka Andreja Slokar, ki ta konec tedna nastopa na 60. Zlati lisici v Kranjski Gori, je že štiri leta v srečni zvezi z bratom italijanske smučarke Federice Brignone. Davide Brignone je sicer trener italijanske reprezentance. O njunem prvem… »

Redko videno: Slovenke šele tretjič v zadnjih 40 letih brez veleslalomske točke

RTV Slovenija 07.01.2024
Prva polovica tekmovanja za Zlato lisico se Slovenkam ni posrečila, saj niti ena tekmovalka ni osvojila niti ene točke. V zadnjih 40 letih se je na veleslalomih tak scenarij odvil le dvakrat (1986 in 2015). Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem