Povezane novice

#foto #video Odlična novica: Jamarski reševalci iz Križne jame uspešno rešili vseh pet od sobote ujetih oseb

Dnevnik 07.01.2024
Jamarski reševalci so okoli 15. ure iz Križne jame uspešno rešili vseh pet od sobote ujetih oseb. Po besedah zdravnika, ki jih je pregledal po prihodu iz jame, je zdravstveno stanje vseh brez posebnosti in bodo lahko šli danes domov. Evakuacija petih… »

V Križni jami ostaja ujetih pet oseb. Reševanje še ni mogoče. #foto #vŽivo

SiolNET 07.01.2024
Zaradi povečane količine padavin je v soboto popoldne po 17. uri v Križni jami ostalo ujetih pet ljudi – tričlanska družina in vodiča. Vsi so dobro. Nameščeni so v bivaku in imajo hrano. Navezava stika z ujetimi je izredno težka, saj so od… »

Če bo šlo vse po načrtih, bodo peterico iz Križne jame rešili v ponedeljek popoldne

RTV Slovenija 07.01.2024
Ekipa jamarjev potapljačev se je ob 21.30 vrnila iz Križne jame, kamor so šli nekaj po 14. uri. Razmere so zaradi visoke vode še vedno zahtevne, zato pet ljudi, ujetih zaradi vode, še niso uspeli pripeljati iz jame, je poročala dopisnica Barbara… »

Peterica še vedno ujeta v jami, reševanje se bo nadaljevalo dopoldne

Zurnal24 07.01.2024
Z reševanjem v Križni jami ujete družine in dveh vodnikov bodo nadaljevali dopoldne. Če bo šlo vse po sreči, naj bi jih rešili v popoldanskem času, se glasijo zadnje informacije z Notranjske. V Križni jami v občini Cerknica se nadaljuje… »

Reševanje prestavili na ponedeljek, stanje ujetih je dobro

Delo 07.01.2024
Več o stanju vodostaja in planu reševanja bo znanega v zgodnjih dopoldanskih urah. Reševanje petih oseb, trojice članov slovenske družine v spremstvu dveh vodnikov, ki jim je voda v soboto popoldne preprečila povratek iz Križne jame, kjer so bili… »

V jami blizu Cerknice ujeta tričlanska družina

Zurnal24 07.01.2024
Čakajo, da voda upade. V Križni jami v občini Cerknica je včeraj popoldne zaradi povečane količine padavin ostalo ujetih pet oseb. Po navedbah centra za obveščanje posredujejo jamarski reševalci iz Postojne, Ljubljane in Novega mesta z jamarskimi… »

Težave v Križni jami: Nivo vode narašča, takšen je nov načrt potapljačev

Zurnal24 07.01.2024
Možnih je več scenarijev - tudi če voda ne bo upadla, jim bodo nosili opremo, hrano, oblačila in čakali na priložnost za reševanje. V Križni jami v občini Cerknica je včeraj popoldne zaradi povečane količine padavin ostalo ujetih pet oseb. Na… »

V JAMI UJETA DRUŽINA IN DVA VODNIKA: Reševalci so jim postavili bivak, ki je tudi ogrevan

Regional 07.01.2024
Potapljači so ponoči prišli do petih obiskovalcev Križne jame, ki so v soboto tam ostali ujeti zaradi povečane količine padavin, in jim dostavili hrano. Kot je povedal predsednik Jamarske zveze Slovenije (JZS) Igor Benko, so trije obiskovalci in dva… »

REŠEVANJE V KRIŽNI JAMI: Pet oseb ostalo ujetih zaradi povečane količine padavin

Regional 07.01.2024
V Križni jami v občini Cerknica je zaradi povečane količine padavin v soboto popoldne ostalo ujetih pet oseb. Po navedbah centra za obveščanje posredujejo jamarski reševalci iz Postojne, Ljubljane in Novega mesta z jamarskimi potapljači in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem