Povezane novice

POPOLNA ZAPORA PRIMORSKE AVTOCESTE ODPOVEDANA: Zaradi odstranjevanja posledic še vedno v obe smeri nastajajo zastoji (FOTO)

Regional 07.01.2024
V prometni nesreči, ki se je nekaj pred 15. uro zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Lomom, je umrl voznik kombija. Zaradi odstranjevanja posledic še vedno v obe smeri med Logatcem in Uncem nastajajo zastoji. Prej napovedana popolna zapora… »

V prometni nesreči med Uncem in Logatcem umrl voznik kombija

RTV Slovenija 07.01.2024
Zaradi več nesreč je bil oviran promet na primorski avtocesti. V nesreči med Uncem in Logatcem v smeri Ljubljane nekaj pred 15. uro je umrl voznik kombija, 37-letni nemški državljan. Stanje na cestah Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, je… »

Smrtna nesreča na primorski avtocesti

Necenzurirano 07.01.2024
V prometni nesreči, ki se je popoldne zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Lomom, je umrl 37-letni voznik kombija, so sporočili iz PU Ljubljana. Voznik kombija, nemški državljan, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v odbojno ograjo. Kombi… »

Primorska avtocesta med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani znova odprta

SiolNET 07.01.2024
S prometnoinformacijskega centra so sporočili, da je primorska avtocesta med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani znova odprta. Odsek je bil zaprt zaradi močnega vetra. Obilno sneženje je prekinilo promet prek prelaza Vršič, poplavljeno cestišče pa… »

Smrtna žrtev na primorski avtocesti

Delo 07.01.2024
Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v odbojno ograjo. Nekaj po 15. uri se je na primorski avtocesti med Uncem in Lomom zgodila prometna nesreča. Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v odbojno ograjo. Kombi je nato… »

Zaradi vremenskega dogajanja in nesreč težave v prometu; med Uncem in Lomom umrl voznik kombija

Dnevnik 07.01.2024
Vremensko dogajanje že ves dan povzroča težave v prometu. Trenutno je zaradi vetra zaprta primorska avtocesta med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani, obvoz je urejen po regionalni cesti Kastelec-Kozina. Zaradi snega je zaprta cesta čez prelaz… »

Vozniku kombija žal ni bilo več pomoči

Zurnal24 07.01.2024
Umrl je na mestu nesreče. V prometni nesreči, ki se je popoldne zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Lomom, je umrl voznik kombija, so sporočili iz PU Ljubljana. Po zadnjih podatkih je v obe smeri med Logatcem in Uncem zaprt prehitevalni pas… »

Ljubljana: Sprla sta se, odjeknili so streli

Zurnal24 07.01.2024
Eden je lažje, drugi huje poškodovan. V petek nekaj pred polnočjo so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o sporu med dvema osebama na območju Most, pri čemer je ena oseba uporabila tudi strelno orožje. "V sporu sta bili obe osebi poškodovani… »

V streljanju v Ljubljani dva ranjena, eden huje

SiolNET 07.01.2024
Kriminalisti Policijske uprave (PU) Ljubljana preiskujejo petkov spor med dvema osebama na območju Most, pri čemer je ena oseba uporabila tudi strelno orožje. V sporu sta bili obe osebi poškodovani, ena lažje, druga huje, vendar njeno življenje ni… »

Med sporom je ustrelil

Necenzurirano 07.01.2024
V petek pozno zvečer je prišlo do srditega spora na območju Most v Ljubljani. Moška sta se sporekla, eden od njiju je uporabil strelno orožje, poročajo ljubljanski policisti. Rezultat? Ena oseba je utrpela lažje poškodbe, druga resnejše, a njeno… »

V streljanju v Ljubljani dva poškodovana

Dnevnik 07.01.2024
Kriminalisti Policijske uprave (PU) Ljubljana preiskujejo petkov spor med dvema osebama na območju Most, pri čemer je ena oseba uporabila tudi strelno orožje. V sporu sta bili obe osebi poškodovani, ena lažje, druga huje, vendar njeno življenje ni… »

Kriminalisti preiskujejo spor, v katerem je bilo uporabljeno strelno orožje

Delo 07.01.2024
V sporu sta bili obe osebi poškodovani, ena lažje, druga huje, vendar njeno življenje ni ogroženo. Kriminalisti Policijske uprave (PU) Ljubljana preiskujejo petkov spor med dvema osebama na območju Most, pri čemer je ena oseba uporabila tudi strelno… »

V sporu uporabljeno strelno orožje, žrtev huje poškodovana

RTV Slovenija 07.01.2024
Ljubljanski policisti so bili v petek malo pred polnočjo obveščeni o sporu med dvema človekoma na območju Most, pri čemer je eden uporabil strelno orožje. En človek je bil pri tem huje poškodovan, eden pa lažje. Kot so sporočili s Policijske… »

Prometna nesreča na Zaplani: poškodovanih več migrantov

SiolNET 07.01.2024
V prometni nesreči na Zaplani, o kateri so bili policisti obveščeni v petek okoli 1. ure, je bilo lažje poškodovanih šest državljanov Sirije. Vozniku, državljanu Romunije, so policisti izdali plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem