Povezane novice

Zlati globusi v novi preobleki

Dnevnik 08.01.2024
V nedeljo se je sklenila 81. podelitev zlatih globusov, na kateri sta slavila Oppenheimer in Nasledstvo. Prireditev, ki je navzven delovala že predvidljivo zmedeno in eratično, je tokrat pod slabimi šalami voditelja Joja Koya skrivala tudi nekaj… »

Zlati globus prejela "Oppenheimer" in "Poor Creatures"

Necenzurirano 08.01.2024
Slovesna podelitev zlatih globusov 2024, ki je v nedeljo zvečer potekala v Los Angelesu, je potekala v znamenju praznovanja izjemnega talenta in izjemnih dosežkov v svetu filma in televizije. Med opaznimi zmagovalci sta bila zgodovinska drama… »

Pet zlatih za Nolanovega Oppenheimerja

Delo 08.01.2024
Za najboljšo igralko je bila razglašena Lily Gladstone (Morilci cvetne lune), s čimer je postala prva domorodka s to nagrado. Ugibanj, katera od filmskih uspešnic lanskega leta - Barbie ali Oppenheimer – bo prejela več zlatih globusov, so končana… »

ZLATI GLOBUSI PODELJENI: So favoriti upravičili svoje vloge?

Regional 08.01.2024
Oppenheimer je osvojil zmago v kategoriji dramskih filmov, Barbie za zgodovinski kinematografski dosežek skupaj z zaslužkom, film Nesrečna bitja v kategoriji muzikalov ali komedij, serija Nasledstvo pa je na nedeljski 81. podelitvi filmskih in… »

Zlati globusi / Znani letošnji dobitniki nagrad

Mladina 08.01.2024
Na 81. podelitvi slavili Oppenhaimer, Barbie, Nesrečna bitja in Nasledstvo. Na 81. podelitvi zlatih globusov je film Oppenheimer osvojil zmago v kategoriji dramskih filmov, Barbie za kinematografski dosežek in zaslužek v kinodvoranah, film Nesrečna… »

Na podelitvi zlatih globusov favoriti večinoma upravičili svojo vlogo

Zurnal24 08.01.2024
Oppenheimer je osvojil zmago v kategoriji dramskih filmov, Barbie za zgodovinski kinematografski dosežek skupaj z zaslužkom, film Nesrečna bitja v kategoriji muzikalov ali komedij, serija Nasledstvo pa je na nedeljski 81. podelitvi filmskih in… »

Zlati globusi: zmagoslavje Oppenheimerja in Nasledstva

SiolNET 08.01.2024
Največja zmagovalca letošnje podelitve zlatih globusov sta film Oppenheimer s petimi in serija Nasledstvo s štirimi nagradami. Oppenheimer je na 81. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad zlati globus v Los Angelesu zmagal v kategoriji dramskih… »

Novice dneva »

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred 20 minutamiše 1 povezana

Pred Tourom gigantska sprememba v Rogličevem moštvu

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani

Huda nesreča avtobusa, najmanj 20 mrtvih

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem