Povezane novice

Svet žaluje za enim največjih vseh časov: "Bil je navdih za številne ..."

Zurnal24 08.01.2024
Na smrt Franza Beckenbauerja so se odzvali številni nogometni veljaki. Legenda nemškega in svetovnega nogometa Franz Beckenbauer je umrl v nedeljo v starosti 78 let, je danes sporočila njegova družina. Beckenbauer je leta 1974 postal svetovni prvak… »

Velik šok za Poljake: v 38. letu umrl nekdanji mladinski svetovni prvak

Delo 08.01.2024
Na Poljskem žalujejo za Mateuszem Rutkowskim, ki je veljal za izjemno nadarjenega smučarskega skakalca, celo za naslednika legendarnega Adama Malysza. Poljake je pretresla novica, da je nenadoma umrl njihov »enfant terrible« smučarskih skokov Mateusz… »

Umrl je legendarni nogometaš Franz Beckenbauer #video

SiolNET 08.01.2024
Pri 78 letih je umrl Franz Beckenbauer, legendarni nemški nogometaš, ki so ga klicali kar cesar (Der Kaiser). Veljal je za enega najboljših nogometašev vseh časov. Umrl je v nedeljo, novico je dan pozneje nemški tiskovni agenciji sporočila njegova… »

#portret Umrl je legendarni nemški nogometaš Franz Beckenbauer

Dnevnik 08.01.2024
Rekli so mu kar Kaiser Franz – ni bil potreben prevod, ob tej frazi so vsi vedeli, da je govor o Franzu Beckenbauerju, verjetno največjem nemškem nogometašu vseh časov; pravzaprav ne le nogometašu, ker je bil kasneje izjemno uspešen tudi kot… »

Umrl je Franz Beckenbauer, eden največjih nogometašev v zgodovini

Necenzurirano 08.01.2024
V 78. letu starosti je umrl Franz Beckenbauer, nekdanji kapetan Zahodne Nemčije v 70-ih letih 20. stoletja in kasnejši trener reprezentance. Franz Beckenbauer je reformiral vlogo libera. Njegove podaje so imeli oči. Legendarni nogometaš je trpel za… »

Umrl je legendarni Franz Beckenbauer

Delo 08.01.2024
V starosti 78 let se je za vedno poslovil dolgoletni zvezdnik münchenskega Bayerna, ki je postal svetovni prvak kot nogometaš in selektor. Legenda nemškega nogometa Franz Beckenbauer je umrl v nedeljo v starosti 78 let, je danes sporočila njegova… »

Nogometni svet zavit v črno, poslovil se je eden največjih vseh časov

Zurnal24 08.01.2024
Umrl je legendarni nemški nogometaš Franz Beckenbauer. Nogometni svet je pretresla tragična novica, da je v 79. letu starosti preminil eden najboljših nogometašev vseh časov, sloviti "Kaiser" Franz Beckenbauer. Nekdanji kapetan reprezentance Zahodne… »

Svet smučarskih skokov pretresla velikanska tragedija

Zurnal24 08.01.2024
V poljskih medijih je odjeknila tragična novica o smrti nekdanjega mladinskega svetovnega prvaka. V 38. letu starosti je umrl nekoč eden najobetavnejših poljskih smučarskih skakalcev Mateusz Rutkowski. Po nekaterih neuradnih navedbah naj bi bil zanj… »

Umrl je nekdanji mladinski svetovni prvak

SiolNET 08.01.2024
Iz Poljske prihaja žalostna vest. V 38. letu starosti je umrl nekdanji smučarski skakalec, mladinski svetovni prvak Mateusz Rutkowski. Veljal je za velikega upa poljskih smučarskih skokov, a zaradi različnih težav zgodaj končal kariero. Poljski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem