Povezane novice

Vlada obžaluje stavko. Pogajanja med Fidesom in vladno stranjo v sredo.

RTV Slovenija 09.01.2024
Zdravniki in zobozdravniki so zaradi neuresničenih zavez vlade iz že sklenjenih sporazumov opozorilno stavkali, zato je bilo delo v javnem zdravstvu okrnjeno. Pogajanja med sindikatom Fides in vladno stranjo se bodo začela v sredo ob 12.00. Med stavko… »

Vlada zaman čakala na Fides, rešitve še ni

Zurnal24 09.01.2024
Zdravniki si želijo ureditev plač, ki bo neodvisna od splošnega sistema v javnem sektorju. Pogajanja med Sindikatom zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides, ki danes opozorilno stavka, ter vladno stranjo se bodo začela v sredo ob 12. uri na… »

Znano je, kdaj se bodo začela pogajanja med Fidesom in vlado #video

SiolNET 09.01.2024
Pogajanja med Sindikatom zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides, ki danes opozorilno stavka, ter vladno stranjo se bodo začela v sredo ob 12. uri na ministrstvu za zdravje, so sporočili s sindikata. Začetek pogajanj je bil sprva predlagan za… »

Pacienti povedali svoje: to si mislijo o stavki in celotnem sistemu #video

SiolNET 09.01.2024
Ste danes dobili zdravstveno oskrbo, ki ste jo potrebovali? Podpirate stavko zdravnikov? Ali zdravstveni sistem deluje? Vse to smo pred UKC Ljubljana vprašali paciente, ki so na dan stavke prišli v našo največjo zdravstveno ustanovo. Kaj so povedali… »

Fides predlaga nekajurni zamik začetka pogajanj z vlado; Na vladni strani stavko zdravnikov obžalujejo, rešitev vidijo v…

Dnevnik 09.01.2024
Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Fides je vladno pogajalsko skupino obvestil, da zaradi poteka stavke in zadržanosti predstavnikov sindikata in pogajalske skupine na terenu pogajanj v predlaganem terminu, torej danes ob 14. uri, »objektivno ni… »

Fides: Čas teče na škodo pacientov, žogica je na vladni strani

Delo 09.01.2024
Zdravniki poudarjajo, da se je zdravniški sindikat Fides pogajal z vlado 455 dni, a to ni prineslo nobene rešitve. Danes poteka splošna stavka zdravnikov in zobozdravnikov. Glavni razlog za zdravniško stavko, ki so jo v Fidesu napovedali 18. decembra… »

Danes lahko pričakujete naval na urgence

Zurnal24 09.01.2024
Ob 7. uri se je v bolnišnicah in zdravstvenih domovih začela enodnevna opozorilna stavka zdravnikov in zobozdravnikov, ki bo trajala do 21. ure. Ministrica za zdravje meni, da je stavka nepotrebna. "Zdravniki smo v stiski tako kot pacienti. Delamo… »

Delo med stavko poteka v okrnjeni obliki, nekateri bolniki prenaročeni

Delo 09.01.2024
Zdi se, da so tudi pacienti upoštevali sporočilo zdravnikov o stavki in niso šli k zdravniku, če ni bilo res nujno. Danes poteka splošna stavka zdravnikov in zobozdravnikov. Zdravniki UKC Ljubljana so delovni dan začeli z zborom zdravnikov ob 8… »

Stavka zdravnikov / »Zdravniki smo v stiski tako kot pacienti«

Mladina 09.01.2024
Stavka v javnem zdravstvu bo potekala do 21. ure. Zdravniki in zobozdravniki so ob 7. uri začeli enodnevno opozorilno stavko. Na svoje zahteve ob tem opozarjajo na zborih stavkajočih. V UKC Ljubljana, kjer so se podobno kot še v več drugih… »

PREDSEDNIK SINDIKATA FIDES DAMJAN POLH: "Zdravniki smo v stiski tako kot pacienti"

Regional 09.01.2024
Zdravniki so ob 7. uri začeli enodnevno opozorilno stavko. Na svoje zahteve ob tem opozarjajo na zborih stavkajočih. V UKC Ljubljana, kjer so se podobno kot še v več drugih bolnišnicah zbrali ob 8. uri, jih je nagovoril tudi predsednik sindikata… »

DANES DVE STAVKI: Na eni strani zdravniki, na drugi pacienti

Regional 09.01.2024
Zdravniki in zobozdravniki bodo danes zaradi neuresničenih zavez vlade iz že sklenjenih sporazumov opozorilno stavkali. Stavka bo v javnem zdravstvu trajala od 7. do 21. ure, delo bo potekalo v okrnjeni obliki, dopoldne pa bodo izpeljali tudi zbore… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem