Povezane novice

MOČNA BURJA NA PRIMORSKEM POVZROČALA TEŽAVE V PROMETU: Prevrnilo se je več tovornih vozil

Regional 09.01.2024
Močna burja na Severnem Primorskem je danes presenetila marsikaterega voznika, prav tako je zaradi vremenskih razmer prišlo do omejitev prometa na hitri cesti H4 (med Nanosom in Selom) kot tudi po regionalnih cestah (regionalna cesta Razdrto - Podnanos… »

Burja povzroča težave v prometu, več tovornjakov prevrnjenih

RTV Slovenija 09.01.2024
Močna burja, ki v sunkih presega hitrost 100 kilometrov na uro, na Primorskem povzroča težave v prometu. Na regionalni cesti Manče–Vipava se je prevrnilo več tovornjakov, zaradi česar je promet močno oviran. Kot opozarja agencija za okolje, je… »

#foto Burja na Primorskem povzročala težave v prometu

Dnevnik 09.01.2024
Močna burja, ki je v sunkih presegala hitrost 100 kilometrov na uro, je na Primorskem povzročala težave v prometu. Na regionalni cesti Manče-Vipava se je prevrnilo več tovornjakov, zapreti so morali tudi primorska avtocesta med priključkoma Kastelec… »

Foto: Na Primorskem pustoši močna burja, na Ajdovskem prevračalo tovornjake!

Necenzurirano 09.01.2024
Jutro je na Primorskem minilo v znamenju močne burje, zaradi katere so številne težave zabeležili predvsem v Vipavski dolini. Na regionalni cesti med vasjo Manče in Vipavo je zaradi več prevrnjenih vozil močno oviran promet, poroča… »

Zaradi burje prevrnjeni tovornjaki, poškodovan in ujet voznik

Zurnal24 09.01.2024
Burja povzročila precejšnje težave v prometu. Danes bo burja na izpostavljenih legah na Primorskem v sunkih presegala hitrost 100 km/h, opozarjajo na Agenciji za okolje RS (Arso), ki je zato za ta del države razglasila oranžni alarm… »

Pozor, na tem odseku zaradi burje več prevrnjenih tovornjakov

SiolNET 09.01.2024
Na regionalni cesti Manče–Vipava več prevrnjenih tovornih vozil močno ovira promet. "Vozniki tovornih vozil, upoštevajte omejitve zaradi močnih sunkov burje," sporočajo s portala promet.si. V zadnji uri je bila najvišja izmerjena hitrost burje v… »

VEČ PREVRNJENIH TOVORNJAKOV MOČNO OVIRA PROMET: Zaradi burje zaprt odsek primorske avtoceste (FOTO)

Regional 09.01.2024
Močna burja, ki v sunkih presega hitrost 100 kilometrov na uro, na Primorskem povzroča težave v prometu. Na regionalni cesti Manče-Vipava se je prevrnilo več tovornjakov, zaradi česar je promet močno oviran. Zaradi burje je zaprta tudi primorska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem