Povezane novice

Umrla je mama Melanie Trump

RTV Slovenija 10.01.2024
Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je na družbenem omrežju sporočila, da je umrla njena mama Amalija Knavs. Stara je bila 78 let. "Z veliko žalostjo sporočam, da je umrla moja ljubljena mama Amalija. Amalija Knavs je bila močna ženska, ki se je… »

Kaj vemo (ali česa vsega ne vemo) o Amaliji Knavs

Delo 10.01.2024
Igor Omerza o materi nekdanje ameriške prve dame slovenskega rodu, ki je umrla sinoči, stara 78 let. Amalija Knavs je bila rojena v Avstriji, njen dekliški priimek je bil Ulčnik. Družina je med vojno živela v vasici Raka nad Krškim, oče je bil… »

Umrla mama Melanie Trump

Mladina 10.01.2024
Amalija Knavs, mama nekdanje prve dame ZDA, je bila stara 79 let. V 79. letu starosti je umrla mama nekdanje prve dame ZDA Melanie Trump Amalija Knavs. Novico je zgodaj davi na omrežju X sporočila njena hčerka. "Z veliko žalostjo sporočam, da je… »

Melania Trump sporočila žalostno vest, umrla je mama Amalija

Necenzurirano 10.01.2024
Umrla je mama Melanie Trump Amalija Knavs, je na družabnem omrežju X sporočila Melania. "Z veliko žalostjo sporočam, da se je poslovila moja draga mama Amalija," je zapisala Melania, ki je svojo mamo opisala kot "močno žensko," ki je premogla… »

#video Umrla je Amalija Knavs, mama Melanie Trump

Dnevnik 10.01.2024
Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je zgodaj davi na omrežju X sporočila, da je umrla njena mama Amalija Knavs. Stara je bila 78 let. Hudo je zbolela konec minulega leta, božične praznike pa je preživela v bolnišnici. Ves čas je bila ob njej tudi… »

Umrla mati ameriške prve dame slovenskega rodu Melanie Trump

Delo 10.01.2024
»Z globoko žalostjo naznanjam smrt ljubljene mame Amalije,« je sporočila 53-letna nekdanja prva dama ZDA. Pri starosti 78 let se je poslovila mati prejšnje ameriške prve dame slovenskega rodu Melanie Trump. Amalijo Knavs so zaradi bolezni pogrešali… »

UMRLA JE MAMA MELANIE TRUMP: Stara je bila 78 let

Regional 10.01.2024
Melania Trump, žena nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je sporočila žalostno vest, da je umrla njena mama Amalija Knavs. Melanijina starša sta v zadnjih letih živela v Združenih državah Amerike. "Z veliko žalostjo sporočam, da je… »

Melania Trump sporočila žalostno vest. Slovo njene mame

Zurnal24 10.01.2024
Melania Trump je sporočila, da je v 79. letu starosti umrla njena mama Amalija Knavs. Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je na družbenem omrežju X sporočila žalostno vest. "Z globoko žalostjo sporočam, da je umrla moja draga mama Amalija," je… »

Umrla je mati Melanie Trump

SiolNET 10.01.2024
V 79. letu starosti je ponoči umrla Amalija Knavs, mati nekdanje prve dame ZDA Melanie Trump. Novico je na družbenem omrežju X potrdila Melania Trump, ki je zapisala, da z globoko žalostjo sporoča, da je umrla njena mati, Amalija. "Bila je močna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem