Povezane novice

Izrael zavrnil izjave Fajonove za CNN

SiolNET 10.01.2024
Izrael je v napadih na Gazo kršil mednarodno humanitarno pravo, je v torek za ameriško televizijo CNN izjavila zunanja ministrica Tanja Fajon. Njene izjave v Izraelu niso ostale preslišane, iz kabineta premierja Benjamina Netanjahuja pa so očitke… »

Izrael zavrača izjave Tanje Fajon o kršitvah mednarodnega prava v Gazi

Mladina 10.01.2024
Izrael je v odzivu na izjave slovenske zunanje ministrice krivdo za vse civilne žrtve v Gazi pripisal Hamasu. Izrael je v napadih na Gazo kršil mednarodno humanitarno pravo, je v torek za ameriško televizijo CNN izjavila zunanja ministrica Tanja Fajon… »

V Gazi med novimi žrtvami tudi novinar in reševalci. WHO preklical še eno dobavo zdravstvene pomoči.

RTV Slovenija 10.01.2024
Izraelske sile nadaljujejo napade na južni in osrednji del Gaze, kjer so v mestu Han Junis in begunskem taborišču Magazi v zadnjih 24 urah napadle približno 150 ciljev. Rakete so padle tudi blizu vhoda v bolnišnico Al Aksa v mestu Deir al Bala. Poleg… »

Izraelske sile nadaljujejo napade v mestu Han Junis in taborišču Magazi

Delo 10.01.2024
Od začetka vojne pred več kot tremi meseci je bilo ubitih najmanj 79 novinarjev in zaposlenih v medijih, med njimi so večinoma Palestinci. Izraelske sile nadaljujejo napade v mestu Han Junis na jugu in begunskem taborišču Magazi v osrednji Gazi. Po… »

»ZDA podpirajo ukrepe za ustanovitev palestinske države«

Mladina 10.01.2024
Ameriški državni sekretar Blinken je tudi vztrajal, da bi morali vse davke Palestincev, ki jih pobere Izrael, sistematično prenesti na palestinsko upravo v skladu z veljavnimi sporazumi. Ameriški državni sekretar Antony Blinken je danes ob srečanju… »

Preiskava morebitnih zločinov proti novinarjem

Mladina 10.01.2024
Mednarodno kazensko sodišče je potrdilo, da preiskuje morebitne zločine proti novinarjem od začetka vojne med Izraelom in Hamasom v Gazi. Mednarodno kazensko sodišče je v torek potrdilo, da preiskuje morebitne zločine proti novinarjem od začetka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem