Povezane novice

POSKUS VPLIVANJA NA POSLANCE? Izrael jih je povabil na ogled posnetkov oktobrskega napada

Regional 10.01.2024
Vabilo izraelskega veleposlaništva poslancem in poslankam državnega zbora na predvajanje neobdelanih posnetkov napada na Izrael 7. oktobra 2023, v Levici ocenjujejo za "propagandno kampanjo države Izrael" in "poskus vplivanja in vmešavanja tuje… »

»To potezo Izraela razumem kot poskus vplivanja na demokratične in politične procese«

Mladina 10.01.2024
IZJAVA DNEVA. "To, da takšno vabilo prihaja po tem, ko je Slovenija jasno zavzela stališče miru in obsodila izraelske kršitve mednarodnega humanitarnega in vojnega prava zaradi genocida, ki trenutno poteka nad Palestinci s strani Izraela, in… »

Levica protestno izstopila iz skupine prijateljstva z Izraelom

Mladina 10.01.2024
"V prijateljstvu z državo, ki izvaja genocid, maščevanje nad civilisti v ujetništvu enklave, ki izvaja etnično čiščenje palestinskih ozemelj, ne morem biti in ga z globokim prezirom zavračam," je poudarila poslanka Levice Tatjana Greif. Poslanka… »

Mini teater tarča groženj zaradi predvajanja filma o napadu Hamasa na Izrael

SiolNET 10.01.2024
Ljubljansko gledališče Mini teater, kjer bi moralo izraelsko veleposlaništvo predvajati film o napadu palestinskega islamističnega gibanja Hamas na Izrael 7. oktobra lani, je tarča groženj, tudi nasilnih, in pozivov k bojkotu, je sporočil direktor… »

Izraelsko veleposlaništvo organiziralo predvajanje posnetkov Hamasovega napada

RTV Slovenija 10.01.2024
Izraelsko veleposlaništvo je povabilo del poslancev na ogled posnetkov Hamasovega napada 7. oktobra in ga pozneje odpovedalo. Nekdanji diplomat Ivo Vajgl opozarja na enostranskost takšnega dogodka, ki pa še ni razlog za zagovor veleposlanika. Izraelsko… »

HUDE GROŽNJE ZARADI FILMA O IZRAELU IN PALESTINI: Ljudje zahtevajo bojkot ljubljanskega gledališča

Regional 10.01.2024
Ljubljansko gledališče Mini teater, kjer naj bi izraelsko veleposlaništvo danes predvajalo film o napadu palestinskega islamističnega gibanja Hamas na Izrael 7. oktobra lani, je tarča groženj, tudi nasilnih, in pozivov k bojkotu, je sporočil… »

Poslanci SDS bi gledali posnetke, a jih zaradi »tehničnih težav« ne bo

Delo 10.01.2024
Izraelski veleposlanik je približno tretjino poslancev povabil v Mini teater na predvajanje neobdelanih posnetkov napada na Izrael, a so projekcijo odpovedali. Vodja poslanske skupine stranke Levica Matej Tašner Vatovec je prek omrežja X sporočil, da… »

V Mini teatru odpovedali današnjo projekcijo filma izraelskega veleposlaništva o zločinih Hamasa

Dnevnik 10.01.2024
Direktor ljubljanskega Mini teatra Robert Waltl je v posebni izjavi opozoril, da je gledaliče po objavi novice, da so izraelskemu veleposlaništvu oddali dvorano za predvajanje filma o Hamasovem napadu na civiliste v Izraelu 7.oktobra 2023, postalo… »

Delni poslanski bojkot izraelskega filma Hamasovih grozodejstev

Dnevnik 10.01.2024
Izraelsko veleposlaništvo vabi poslance in novinarje na ogled filma o Hamasovih grozodejstvih terorističnega napada 7. oktobra. Predvajanja filma se ne bo udeležilo več poslancev parlamentarne skupine prijateljstva z Izraelom. Izraelsko… »

"Nesprejemljivo! Izrael se skuša mešati v slovensko politiko!"

Zurnal24 10.01.2024
Veleposlanik Izraela poslance vabi na projekcijo posnetkov napada Hamasa. ​​​​​​​V Levici ocenjujejo, da gre za očitno propagandno kampanjo države Izrael. Izraelsko veleposlaništvo je vabi izbrane poslance in poslanke državnega zbora… »

Novice dneva »

Dallas izenačil na krilih Dončića in Washingtona

Dnevnik pred eno uroše 4 povezane

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

Necenzurirano pred 54 minutamiše 5 povezanih

Neuradno: Celjske mesnine naprodaj, zanimajo se Hrvati

Finance.si pred 6 uramiše 1 povezana

Ura resnice tudi za Pogačarja

Delo pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem