Povezane novice

Potrdili identiteto mrtvega moškega, ki so ga našli pod Krnom #foto

SiolNET 10.01.2024
V sredini iskalni akciji pod Krnom na Kobariškem so našli moško truplo, katerega identiteto so ugotovili in potrdili včeraj pozno popoldne, je sporočila novogoriška policija. V sredini iskalni akciji so našli pogrešanega 48-letnega moškega z… »

MOŠKO TRUPLO POD KRNOM: Gre za pogrešanega z območja PU Koper? (FOTO)

Regional 10.01.2024
Danes, 10. januarja zjutraj, je na območju Krna (gre za 2.244 metrov visok vrh v Krnskem pogorju na skrajnem jugozahodnem koncu Julijskih Alp) v občini Kobarid, od jutranjih ur dalje potekala iskalna akcija za pogrešanim moškim iz notranjosti… »

Najprej so našli pohodnikov avto, nato pa pod Krnom truplo

Necenzurirano 10.01.2024
Ko so bili policisti v torek zvečer obveščeni, da se je izgubila sled za moškim, ki se je zjutraj odpravil proti Krnu, so začeli z iskalno akcijo. Moški se ni vrnil domov, zato so bili njegovi sorodniki zaskrbljeni. Policisti iz Bovca in okolice so… »

Pod Krnom našli moško truplo

Zurnal24 10.01.2024
Na območju Krna v občini Kobarid je od jutranjih ur dalje potekala iskalna akcija za pogrešanim moškim iz notranjosti Slovenije, ki so jo vodili bovški policisti. Policija je bila namreč v torek, 9. januarja, obveščena, da svojci pogrešajo… »

Pod Krnom našli mrtvega moškega

RTV Slovenija 10.01.2024
Policisti in gorski reševalci so pod Krnom našli truplo moškega. Verjetno mu je zdrsnilo na zmrznjenem snegu in je zaradi padca umrl. Policija poziva pohodnike k previdnosti zaradi zimskih razmer. Policija je bila v torek zvečer obveščena, da svojci… »

Pod Krnom našli truplo

Delo 10.01.2024
Po prvih podatkih je moškemu najverjetneje zdrsnilo na zmrznjenem snegu med vzponom na Krn. Danes zjutraj je na območju Krna na skrajnem jugozahodnem koncu Julijskih Alp v občini Kobarid od jutranjih ur dalje potekala iskalna akcija za pogrešanim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem