Povezane novice

Uslužbencem se bodo plače zvišale za tri odstotke

Delo 10.01.2024
Vlada in sindikati so podpisali dogovor o delni uskladitvi. Sodniki bodo 30. januarja odločali, kako naprej. Zaposlenim v javnem sektorju se bodo junija plače zvišale za 80 odstotkov inflacije, kar bo, kot kaže, 3,36 odstotka, regres za letni dopust… »

Vlada in sindikati javnega sektorja podpisali dogovor o delni uskladitvi plač z inflacijo

RTV Slovenija 10.01.2024
Vlada je z delom sindikatov javnega sektorja podpisala dogovor o delni uskladitvi plač z inflacijo, ki so ga parafirali pred božičnimi prazniki. Drugi sindikati lahko to storijo do konca meseca, a naj bi bilo podpisov za uveljavitev dogovora že… »

Vlada in sindikati podpisali dogovor o delni uskladitvi plač z inflacijo

SiolNET 10.01.2024
Vlada in del sindikatov javnega sektorja so danes podpisali dogovor o delni uskladitvi plač z inflacijo, ki so ga parafirali pred božičnimi prazniki. Ostali sindikati lahko to storijo še do konca meseca. Po prvih podatkih pa je za uveljavitev dogovora… »

Sindikati javnega sektorja z vlado podpisali dogovor o usklajevanju plač z inflacijo

Dnevnik 10.01.2024
Plače v javnem sektorju se bodo junija zrasle v višini 80 odstotkov inflacije, izmerjene med decembrom 2022 in decembrom 2023. Ta je bila po podatkih Statističnega urada RS 4,2 odstotka, kar pomeni, da bo vrednost plačnih razredov plačne lestvice… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem