Povezane novice

Nora predstava Irvinga, Dallas brez Dončića do zmage

SiolNET 11.01.2024
Luka Dončić je v noči na petek zaradi težav z zvinom gležnja izpustil še svojo peto tekmo v tej sezoni lige NBA, a so njegovi soigralci kljub odsotnosti prvega zvezdnika v domači dvorani premagali New York Knicks (128:124). Ameriški košarkar… »

Nič novega, Luka Dončić ostaja št. 1 med branilci!

SiolNET 11.01.2024
Slovenski športni superzvezdnik Luka Dončić spada med najboljše in najbolj priljubljene košarkarje na svetu. To potrjujejo tudi najnovejši vmesni rezultati glasovanja za tekmo All Star. Med branilci je zbral največ glasov izmed vseh, skupno pa… »

Dončić ostaja četrti na Zahodu in prvi med branilci

RTV Slovenija 11.01.2024
Znani so vmesni izidi po treh tednih glasovanja za tekmo All Star. Na Zahodu je največ glasov dobil LeBron James (3.096.031). Luka Dončić pa je prvi med branilci Zahoda z 2.508.618 glasovi in skupno četrti na Zahodu. Več glasov od 24-letnega… »

Luka Dončić po vmesnih izidih četrti v zahodni konferenci

Delo 11.01.2024
V glasovanju za tekmo vseh zvezd lige NBA, ki bo 18. februarja v Indianapolisu, vodi grški zvezdnik Giannis Antetokounmpo. V košarkarski ligi NBA so vnovič objavili vmesne izide glasovanja za tekmo vseh zvezd All-Star. V zahodni konferenci je doslej… »

Dončić v glasovanju za All Star vodilni branilec zahoda

Dnevnik 11.01.2024
Košarkarska liga NBA je vnovič objavila vmesne izide glasovanja za tekmo All Star. Na zahodu je največ glasov dobil LeBron James, nekaj čez tri milijone, Luka Dončić pa je prvi med branilci zahoda z 2,5 milijona glasovi in skupno četrti na zahodu… »

Izjemno, Dončić na samem vrhu seznama v ligi NBA

Zurnal24 11.01.2024
Odlične novice iz lige NBA za slovensko košarko. Luka Dončić na vrhu seznama branilcev po vmesnih rezultatih glasovanja za All-Star. Luka Dončić ima letos za seboj fenomenalno sezono, v kateri dokazuje, da je le še napredoval v primerjavi s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem