Povezane novice

ZDA po napadih na hutijevce: Ne želimo si vojne z Jemnom in konflikta z Iranom

RTV Slovenija 12.01.2024
ZDA so po napadih na hutijevske upornike v Jemnu zaradi ogrožanja ladijskega prometa v Rdečem morju sporočile, da jih ne zanima vojna z Jemnom, a ne bodo oklevale pred nadaljnjimi ukrepi. Ameriške sile so po ukazu predsednika ZDA Joeja Bidna Jemen… »

#foto ZDA in Velika Britanija napadle hutije v Jemnu, iz sveta svarila pred dodatno destabilizacijo regije

Dnevnik 12.01.2024
ZDA in Velika Britanija sta v četrtek izvedli napade na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev. V napadih je umrlo pet borcev uporniškega gibanja, še šest pa je bilo ranjenih. Hutiji so napovedali, da napadi ne bodo ostali brez… »

ZDA in Britanci bombardirali hutije, ki grozijo: To je največja norost v vaši zgodovini #video

SiolNET 12.01.2024
V ameriških in britanskih napadih na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev, je bilo ubitih pet borcev uporniškega gibanja, še šest pa je bilo ranjenih, so danes sporočili hutiji. Dodali so, da njihove oborožene sile ne bodo oklevale… »

Biden: "To sem ukazal osebno!"

Zurnal24 12.01.2024
S strani zahdonih držav je prišel močan odgovor na raketiranje v Rdečem morju. Ameriška in britanska vojska sta v četrtek izvedli več napadov na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev. Kmalu zatem je predsednik ZDA Joe Biden… »

ZDA in partnerice napadle Jemen

Delo 12.01.2024
Predsednik Joe Biden je govoril o ciljnih napadih. Jemenski Hutujci v Rdečem morju z raketami in droni ogrožajo eno najpomembnejših svetovnih plovnih poti. Ameriški predsednik Joe Biden je ponoči v sodelovanju z Veliko Britanijo, Avstralijo… »

Ameriška in britanska vojska izvedli več napadov na hutijske cilje v Jemnu

Mladina 12.01.2024
Hutije so Američani in Britanci iz kopnega in zraka napadli v odgovor na njihove napade na ladje v Rdečem morju. Ameriška in britanska vojska sta v četrtek izvedli več napadov na cilje v Jemnu, ki so pod nadzorom uporniških hutijev. Kmalu zatem je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem