Povezane novice

Norišnica! Neverjetno, kaj se je ponoči zgodilo Kopitarju

Zurnal24 12.01.2024
Kopitarjevi kralji so izgubili še sedmič zapored, tokrat po preobratu in zadetku 0,7 sekunde pred koncem podaljška. Hokejisti Los Angeles Kings, katerih kapetan je Slovenec Anže Kopitar, so v severnoameriški ligi NHL tokrat gostovali na Floridi… »

Kopitarjevi kralji tudi na Floridi praznih rok

Dnevnik 12.01.2024
Hokejisti Los Angeles Kings, katerih kapetan je Slovenec Anže Kopitar, so v severnoameriški ligi NHL tokrat gostovali na Floridi. Domači panterji so po preobratu in podaljšku zmagali s 3:2, potem ko je Sam Reinhart dosegel odločilni gol 0,7 sekunde… »

Zadnja tretjina še naprej črna luknja za Anžeta Kopitarja in kralje

Delo 12.01.2024
Hokejisti Los Angeles Kings so v NHL znova zapravili vodstvo in dovolilil peobrat tekmecem, ki so do zmage prišli v podaljšku. Hokejisti Los Angeles Kings so v NHL gostovali na Floridi, kjer so po preobratu gostiteljev izgubili v podaljšku z 2:3, potem… »

Reinhart za zmago nad Los Angelesom v podaljšku za las prehitel sireno

RTV Slovenija 12.01.2024
Hokejisti Los Angelesa so klonili sedmič zapored. Tokrat jih je v Sunrisu Florida premagala v podaljšku. Za 3:2 je tik pred iztekom dodatka zadel Sam Reinhart. Drugič zapored so Kralji na Floridi klonili v podaljšku. Tako kot Tampa Bay so jih tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem