Povezane novice

Odermatt izenačil rekord, a brez zmage. Grd padec Pinturaulta.

SiolNET 12.01.2024
Švicarski Wengen je prinesel presenečenje. Velike zmage se je v superveleslalomu veselil Francoz Cyprien Sarrazin, ki je prvega favorita Marca Odermatta prehitel za 58 stotink sekunde. Švicar se je medtem izenačil s Hermannom Maierjem. V središču… »

Sarrazin dobre pol sekunde pred Odermattom, konec sezone za Pinturaulta

RTV Slovenija 12.01.2024
Cyprien Sarrazin je še enkrat potrdil imenitno formo. 29-letni francoski alpski smučar je zablestel na tretjem superveleslalomu sezone. Konkurenco (oziroma Marca Odermatta) je v Wengnu prehitel za 58 stotink. Čater in Hrobat sta odstopila. Švicar… »

Slabe novice za francoskega zvezdnika

SiolNET 12.01.2024
Dve preizkušnji alpskih smučarjev v hitrih disciplinah v Wengnu sta terjali dve novi žrtvi, za kateri je sezona končana. Potem ko se je v četrtek poškodoval Švicar Marco Kohler, je imel dan pozneje podobno nesrečo tudi francoski as Alexis… »

Polom Slovencev, grozljiv padec zvezdnika belih strmin

Zurnal24 12.01.2024
Sarrazin je ubranil napad Odermatta za prvo zmago na tekmah v Wengnu. Cyprien Sarrazin je kot prvi Francoz zmagal na superveleslalomu za svetovni pokal alpskih smučarjev v Wengnu. Dobil je dvoboj z domačim matadorjem Marcom Odermattom, ki je zmago… »

Prva avstrijska zmaga zime, Ilki Štuhec manjka sproščenosti in napadalnosti

RTV Slovenija 12.01.2024
Na tretjem superveleslalomu sezone svetovnega pokala alpskih smučark še tretja zmagovalka. V Zauchenseeju je bila najhitrejša Avstrijka Cornelia Hütter, ki je zmagala petič v karieri. Ilka Štuhec je na 41. mestu ostala brez točk. Hütter je… »

Oba Slovenca odstopila

Delo 12.01.2024
Cyprien Sarrazin v superveleslalomu ubranil napad Odermatta za prvo zmago na tekmah v Wengnu. Cyprien Sarrazin je kot prvi Francoz zmagal na superveleslalomu za svetovni pokal alpskih smučarjev v Wengnu. Dobil je dvoboj z domačim matadorjem Marcom… »

Sarrazin ubranil napad Odermatta za prvo zmago na tekmah v Wengnu

Dnevnik 12.01.2024
Cyprien Sarrazin je kot prvi Francoz zmagal na superveleslalomu za svetovni pokal alpskih smučarjev v Wengnu. Dobil je dvoboj z domačim matadorjem Marcom Odermattom, ki je zmago zgrešil za 58 stotink sekunde. V boju za tretje mesto je bil najboljši… »

Avstrijki Hütter prvi superveleslalom leta, Štuhec brez točk

Dnevnik 12.01.2024
Avstrijska alpska smučarka Cornelia Hütter je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal v Altenmarkt-Zauchenseeju. Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie je na drugem mestu zaostala zgolj devet stotink sekunde, tretje mesto je pripadlo Švicarki Lari… »

Brez slovenskega uspeha v Zauchenseeju

Delo 12.01.2024
Avstrijki Cornalii Hütter prvi superveleslalom leta, Ilka Štuhec brez točk. Avstrijska alpska smučarka Cornelia Hütter je zmagala na superveleslalomu za svetovni pokal v Altenmarkt-Zauchenseeju. Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie je na drugem mestu… »

Skromna predstava Ilke Štuhec, grd padec Avstrijke in odstop favoritinje

SiolNET 12.01.2024
Najboljše alpske smučarke na svetu z izjemo Američanke Mikaele Shiffrin, ki je zaradi zdravstvenih težav izpustila paket treh tekem na Solnograškem, so zbrane v Altenmarkt-Zauchenseeju, kjer jih konec tedna čakajo tri tekme v hitrih disciplinah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem