Povezane novice

Lovro Kos in Anže Lanišek zablestela na nori tekmi v Wisli

SiolNET 13.01.2024
Slovenska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek sta zmagovalca izjemno razburljive superekipne tekme v Wisli. V drugi seriji je Lovro Kos skočil 134,5 metra, kar je bil do tedaj rekord prenovljene poljske skakalnice, ki ga je v petkovih kvalifikacijah… »

KOS IN LANIŠEK NA EKIPNI TEKMI DEKLASIRALA KONKURENTE: S prednostjo več kot 40 točk (FOTO)

Regional 13.01.2024
Slovenska smučarska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek (753,3 točke) sta po odličnih predstavah v vseh treh serijah zanesljivo slavila zmago na superekipni tekmi parov v poljski Wisli. Na drugem mestu je končala Avstrija, ki je zaostala za 42,5… »

Lanišek in Kos pometla s tekmeci na prvi tekmi dvojic sezone

RTV Slovenija 13.01.2024
Smučarska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek sta zmagovalca prve izmed treh tekem dvojic sezone (753,5 točke). V Wisli so se na zmagovalni oder povzpeli še Avstrijci (zaostanek 42,5 točke) in Nemci (zaostanek 44,5 točke). Prva od treh superekipnih… »

Slovenca v Wisli deklasirala konkurenco!

Zurnal24 13.01.2024
Kos in Lanišek sta v Wisli slavila zmago na superekipni tekmi parov. Slovenska smučarska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek (753,5 točk) sta po odličnih predstavah v vseh treh serijah prepričljivo slavila na superekipni tekmi parov v poljski Wisli… »

Lanišek in Kos daleč najboljša na spektaklu v Visli

Dnevnik 13.01.2024
Slovenska skakalca Anže Lanišek in Lovro Kos sta v Visli poskrbela za zgodovinsko prvo zmago Slovenije na super ekipni tekmi. Na spektakularni tekmi sta bila prepričljivo boljša od konkurence. Mednarodna smučarska zveza (FIS) je lani v Lake Placidu… »

Lovro Kos in Anže Lanišek v Visli daleč pred vsemi tekmeci

Delo 13.01.2024
Slovenska smučarska skakalca sta po odličnih predstavah v vseh treh serijah zanesljivo slavila zmago na superekipni tekmi parov. Slovenska smučarska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek (753,3 točke) sta po odličnih predstavah v vseh treh serijah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem