Povezane novice

NIKA KRIŽNAR DO PRVIH STOPNIČK V SAPPORU: Zmaga je po zaslugi Juki Ito ostala doma (FOTO)

Regional 14.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je bila tretja na drugi tekmi svetovnega pokala v Sapporu na Japonskem (218,2). Nika Prevc (196,3) je ponovila deseto mesto s sobotne tekme in obdržala prvo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala. Zmagala… »

Nika Križnar tretja na drugi tekmi svetovnega pokala v Sapporu

Dnevnik 14.01.2024
Sapporo, 14. januarja - Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je bila tretja na drugi tekmi svetovnega pokala v Sapporu na Japonskem (218,2). Nika Prevc (196,3) je ponovila deseto mesto s sobotne tekme in obdržala prvo mesto v skupnem seštevku… »

Nika Križnar prebila led na njej neljubi skakalnici

Zurnal24 14.01.2024
Nika Križnar je s tretjim mestom dosegla svojo najboljšo uvrstitev na skakalnici v Sapporu. Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je bila tretja na drugi tekmi svetovnega pokala v Sapporu na Japonskem (218,2). Nika Prevc (196,3) je ponovila deseto… »

Nika Križnar: Super dan je za menoj

Delo 14.01.2024
Naša skakalka na drugi tekmi deklet v Saporu tretja. Nika Prevc pa z 10. mestom obdržala vodstvo v skupni razvrstitvi sezone. Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je bila tretja na drugi tekmi svetovnega pokala v Sapporu na Japonskem (218,2)… »

Nika Križnar po vseh zapletih skočila na stopničke

SiolNET 14.01.2024
Po sobotni tekmi zmešnjav zaradi izgubljene opreme in močnega sneženja je bila v noči na nedeljo za smučarske skakalke v Saporu na sporedu še ena tekma. Na tej je Nika Križnar, ki je morala zaradi izgubljene opreme izpustiti petkove kvalifikacije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem