Povezane novice

Umrl še en Putinov sovražnik, povozil ga je avtomobil

SiolNET 14.01.2024
Umrl je ruski pesnik Lev Rubinstein. Star je bil 76 let. Njegova hči je sporočila, da je umrl nekaj dni zatem, ko ga je povozil avtomobil. Rubinstein je bil po poročanju francoske tiskovne agencije AFP ključna osebnost sovjetske underground literarne… »

Umrl je ruski pesnik Lev Rubinstein

RTV Slovenija 14.01.2024
Umrl je ruski pesnik in glasen kritik Kremlja Lev Rubinstein. Pesnik je umrl nekaj dni po tem, ko ga je med prečkanjem ulice v Moskvi zbil avtomobil in so ga v kritičnem stanju odpeljali v bolnišnico. Star je bil 76 let. Rubinstein velja za enega od… »

Javno kritiziral Putina, zdaj ga je zbil avtomobil

Zurnal24 14.01.2024
Umrl je ruski pesnik Lev Rubinstein, star 76 let. Njegova hči je danes sporočila, da je umrl nekaj dni zatem, ko ga je povozil avtomobil. Rubinstein je bil po poročanju francoske tiskovne agencije AFP ključna osebnost sovjetske underground literarne… »

Umrl je Lev Rubinstein

Delo 14.01.2024
Pesnik Lev Rubinstein je velja za enega od ustanoviteljev ruskega konceptualističnega gibanja. Umrl je ruski pesnik Lev Rubinstein, star 76 let. Njegova hči je danes sporočila, da je umrl nekaj dni zatem, ko ga je povozil avtomobil. Rubinstein je bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem