Povezane novice

Kos še četrtič tik pod stopničkami, prva zmaga sezone Kobajašija

SiolNET 14.01.2024
Zmagovalec posamične tekme v Wisli je Rjoju Kobajaši, ki je v finalu izkoristil odlične vetrovne pogoje in s petega mesta napredoval do prve zmage v tej sezoni. Na zmagovalnem odru sta se mu pridružila Stefan Kraft in Andreas Wellinger. Ta je za 1,7… »

Slovenija ostaja prva na poljski turneji, dva Slovenca tokrat med pet

Zurnal24 14.01.2024
Trije Slovenci med prvih deset, kazalo je še boljše. Pred zadnjimi šestimi nastopi v prvi seriji je Anže Lanišek z daljavo 135 metra poskrbel za trojno slovensko vodstvo. Za 3,2 točke je takrat namreč premagal Lovra Kosa (127 m), za 9,0 točke pa… »

Kobajaši do prve zmage v sezoni, med elitno deveterico trije Slovenci

Delo 14.01.2024
Japonski zvezdnik Rjoju Kobajaši je zmagovalec posamične tekme za svetovni pokal v Visli. Lovro Kos in Peter Prevc tik pod odrom. Na posamični tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Visli je z vso konkurenco opravil zmagovalec nedavne 72… »

Kobajaši v Wisli le dočakal prvo letošnjo zmago, Kos četrti

RTV Slovenija 14.01.2024
Japonec Rjoju Kobajaši je veliki zmagovalec nedeljske tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih v Wisli. To je bila za zmagovalca novoletne turneje sploh prva zmaga v letošnji sezoni. Lovro Kos je osvojil četrto mesto. Slovencem je sicer v finalu… »

Kobajaši zmagovalec Wisle, Kos še četrtič četrti

Dnevnik 14.01.2024
Skupni zmagovalec novoletne turneje štirih skakalnic Rjoju Kobajaši je v Wisli slavil svojo 31. zmago v svetovnem pokalu. Japonski smučarski skakalec (269,4 točke) je dosegel prvo zmago letos, do katere je prišel s petega mesta po prvi seriji… »

Bizarno: diskvalifikacija, ki bo šla v zgodovino smučarskih skokov

Zurnal24 14.01.2024
Italijanski smučarski skakalec je zaradi "nešportnega vedenja" ostal brez finalnega nastopa na superekipni tekmi v parov v Wisli. Superekipno tekmo parov v poljski Wisli je zaznamovala nenavadna diskvalifikacija italijanskega smučarskega skakalca… »

Lovro Kos in Anže Lanišek zmagovalca v Wisli

Gorenjski glas 14.01.2024
Ljubljana/Wisla – Slovenska smučarska skakalca Lovro Kos in Anže Lanišek (753,3 točke) sta po odličnih predstavah v vseh treh serijah zanesljivo slavila zmago na superekipni tekmi parov v poljski Wisli. Na drugem mestu je končala Avstrija, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem