Povezane novice

NOVE PODROBNOSTI GROZLJIVE NESREČE: Zaradi pirotehnike je umrla 56-letna ženska

Regional 15.01.2024
V naselju Prevoje pri Šentvidu v občini Lukovica se je v nedeljo nekaj po 18. uri med uporabo pirotehničnega sredstva poškodovala 56-letna ženska. Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana je pirotehnični izdelek po izstrelitvi… »

Pri rezanju soda prišlo do eksplozije, poškodovano osebo prepeljali v celjsko bolnišnico

Necenzurirano 15.01.2024
Na območju Zreč je danes prišlo do delovne nesreče, v kateri se je poškodovala ena oseba. Nekaj po 15. uri je v naselju Dobrovlje eksplodiralo pri rezanju soda, v katerem je bila lahko vnetljiva tekočina, poroča Uprava RS za zaščito in… »

Med uporabo pirotehnike raketa trčila v žensko, ki je stala v bližini

RTV Slovenija 15.01.2024
V naselju Prevoje pri Šentvidu v občini Lukovica je bila v nedeljo nekaj po 18. uri med spremljanjem uporabe pirotehničnega sredstva poškodovana 56-letna ženska. Poškodbe so bile usodne. Povzročitve splošne nevarnosti je osumljen njen 37-letni… »

Pirotehnika povzročila smrtne poškodbe

Domžalec 15.01.2024
Včeraj malo po 18. uri zvečer so gasilci PGD Prevoje pri Šentvidu dobili obvestilo, da se je v naselju Prevoje pri Šentvidu v občini Lukovica, zgodila nesreča pri uporabi pirotehničnega sredstva. Po poročanju RTVSLO se je včeraj zvečer v naselju… »

Podrobnosti smrtne nesreče pri Lukovici: raketa je spremenila smer in zadela žensko

SiolNET 15.01.2024
O hudi nesreči poročajo iz občine Lukovica, kjer se je oseba pri uporabi pirotehničnega sredstva sinoči tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla. Policiste so včeraj nekaj po 18. uri obvestili o dogodku, v katerem je na območju… »

Kako nepotrebna smrt: Umrla zaradi uporabe pirotehničnega sredstva

Zurnal24 15.01.2024
V nedeljo popoldne se je med uporabo pirotehničnega sredstva poškodovala ena oseba. Kljub pomoči je na kraju dogodka umrla. Policisti so bili v nedeljo nekaj po 18. uri obveščeni o dogodku, v katerem je na območju Lukovice umrla 56-letna ženska… »

Tragedija na območju Lukovice: V žensko priletela raketa, ni ji bilo pomoči

Necenzurirano 15.01.2024
V občini Lukovica se je včeraj pripetila huda nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba. Malo po 18. uri se je v naselju Prevoje pri Šentvidu v občini Lukovica pri uporabi pirotehničnega sredstva poškodovala ena oseba. Kot poroča uprava… »

Med uporabo pirotehničnega sredstva umrla 56-letna ženska

Delo 15.01.2024
Izstreljena raketa je poletela v zrak, nato pa spremenila smer in trčila v žensko, ki je stala v bližini. V naselju Prevoje pri Šentvidu v občini Lukovica se je v nedeljo nekaj po 18. uri med uporabo pirotehničnega sredstva poškodovala ena oseba… »

Smrt zaradi pirotehnike v Lukovici: raketa poletela v zrak, spremenila smer in zadela žensko

Dnevnik 15.01.2024
Včeraj nekaj po šesti uri zvečer je v Prevojah pri Šentvidu v občini Lukovica med uporabo pirotehničnega sredstva umrla 56-letna ženska. Po prvih informacijah je izstreljena raketa spremenila smer in zadela žensko, ki je stala v bližini. V hudi… »

Novice dneva »

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred 22 minutamiše 2 povezani

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred 46 minutamiše 2 povezani

Zgodovinska zmaga Minnesote, ki je izsilila sedmo tekmo

RTV Slovenija pred 59 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem