Povezane novice

V ljubljanski porodnišnici so se rodili četverčki Matej, Luka, Marko in Jovan

RTV Slovenija 15.01.2024
Iz UKC-ja Ljubljana so sporočili, da so se rodili četverčki Matej, Luka, Marko in Jovan. Šlo je za naravno zanositev, kar je zelo redko. Mama in dečki se počutijo dobro. Dečki Matej (1.450 g), Luka (1.030 g), Marko (1.420 g) in Jovan (1.280 g) so… »

RODILI SO SE ČETVORČKI: V Sloveniji se to zgodi približno enkrat na 15 do 20 let (FOTO)

Regional 15.01.2024
V ljubljanski porodnišnici je konec preteklega tedna prišlo do izjemnega dogodka – rodili so se četvorčki. Mama je zanosila spontano, porod pa je potekal s carskim rezom. Njen domači kraj Banjaluka dogodek označuje za pravi čudež. Dečki… »

Župan Banjaluke: Četverčkom, ki so se rodili v ljubljanski porodnišnici, po petsto evrov

Dnevnik 15.01.2024
Z UKC Ljubljana so sporočili, da jih je minuli konec tedna razveselila izjemna novica: rodili so se četverčki. Možnost za tak dogodek je izredno majhna, pravijo. Nazadnje so se v Ljubljani četverčki rodili pred devetimi leti. UKC Ljubljana je veselo… »

Čudež v ljubljanskem kliničnem centru

Zurnal24 15.01.2024
V Sloveniji se to zgodi približno enkrat na 15 do 20 let. "Minuli konec tedna nas je razveselila izjemna novica iz naše porodnišnice: rodili so se četverčki," so danes sporočili iz ljubljanske porodnišnice. Po besedah predstojnika porodnišnice… »

V ljubljanski porodnišnici se je zgodil "pravi čudež"

Necenzurirano 15.01.2024
Rojstvo četvorčkov se ne zgodi vsak dan. Minuli konec tedna se je ta veseli in redek dogodek pripetil v ljubljanski porodnišnic. Iz UKC Ljubljana so sporočili, da so se minuli konec tedna rodili četverčki. Štirje dečki, ki sta jih presrečna… »

Izjemna novica iz slovenske porodnišnice, ki odmeva tudi drugod

SiolNET 15.01.2024
"Prejšnji konec tedna nas je razveselila izjemna novica iz naše porodnišnice, rodili so se četverčki!" so na Facebooku sporočili iz UKC Ljubljana. Vsi dojenčki in mamica so dobro. Dečki Matej (1450 gramov), Luka (1030 gramov), Marko (1420 gramov)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem