Povezane novice

Pred nesrečo več oseb opustilo predpisane varnostne protokole

Delo 15.01.2024
Znana prva varnostna priporočila, do konca preiskave sta v skladu z zakonom v suspenzu čuvaj in progovni prometnik. Preiskovalni organ v železniškem prometu ministrstva za infrastrukturo je podal prva varnostna priporočila. Preiskava nesreče sicer… »

V bližini Gradca v prometni nesreči umrla Slovenka

RTV Slovenija 15.01.2024
Na avtocesti v bližini Gradca v Avstriji se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna slovenska državljanka. Ženska je peljala proti Gradcu, ko se je nenadoma zaletela v desno varovalno ograjo, nato jo je odbilo še v levo ograjo… »

SŽ: Več udeleženih oseb neposredno pred nesrečo ni izvedlo predpisanih varnostnih protokolov

RTV Slovenija 15.01.2024
Preiskovalni organ v železniškem prometu ministrstva za infrastrukturo je podal prva varnostna priporočila. Preiskava nesreče še poteka, do zdaj pa so ugotovili, da več udeleženih oseb neposredno pred nesrečo ni izvedlo predpisanih varnostnih… »

V prometni nesreči v Avstriji umrla 75-letna Slovenka

SiolNET 15.01.2024
Na avtocesti v bližini avstrijskega Gradca se je danes zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna slovenska državljanka. Ženska je peljala v smeri Gradca, ko se je nenadoma zaletela v desno varovalno ograjo, nakar jo je odbilo še v levo… »

Slovenka, žrtev prometne nesreče v Avstriji

Delo 15.01.2024
Prometna nesreča se je zgodila okoli 9. ure v bližini kraja Gleisdorf na avtocesti, ki povezuje Gradec in Dunaj. Na avtocesti v bližini avstrijskega Gradca se je danes zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna slovenska državljanka… »

Pred tragično nesrečo več oseb ni izvedlo predpisanih protokolov

SiolNET 15.01.2024
Preiskovalni organ v železniškem prometu ministrstva za infrastrukturo je po decembrski tragični železniški nesreči podal prva varnostna priporočila. Preiskava nesreče sicer še poteka, do zdaj pa so ugotovili, da več udeleženih oseb neposredno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem