Povezane novice

Podelitev emmyjev: Trenutek, ko so se celi dvorani orosile oči

Zurnal24 16.01.2024
Na ponedeljkovi podelitvi televizijskih nagrad emmy v Los Angelesu je serija Nasledstvo že tretje leto zapored slavila v kategoriji dram, emmyja za najboljši komično serijo pa je dobila serija o restavraciji v Chicagu The Bear. Obe seriji sta dobili po… »

Pričakovano slavijo serija Nasledstvo in njeni glavni igralci

Delo 16.01.2024
Nadaljevanka, ki so jo navdihnili Murdochovi, je najboljša dramska serija. V kategoriji komičnih serij je izstopala nadaljevanka The Bear. Na 75. podelitvi televizijskih nagrad emmy, ki je potekala v losangeleški dvorani Peacock v precej nenavadnem… »

TV nagrade emmy / Znani letošnji dobitniki

Mladina 16.01.2024
Serija Nasledstvo že tretje leto zapored slavila v kategoriji dram, emmyja za najboljšo komično serijo pa je dobila serija The Bear. Na ponedeljkovi podelitvi televizijskih nagrad emmy v Los Angelesu je serija Nasledstvo že tretje leto zapored slavila… »

Tudi s 75. podelitve emmyjev največ kipcev odnesla serija Nasledstvo, sledi ji The Bear

RTV Slovenija 16.01.2024
Na 75. podelitvi televizijskih nagrad emmy sta slavili seriji Nasledstvo in The Bear, ki sta odnesli domov po šest nagrad. Serija Nasledstvo je bila deležna 27 nominacij, Zadnji med nami 24, Beli lotos 23 in Ted Lasso 21 nominacij. Podelitev je bila… »

Emmyji 2024: večino nagrad pobrale tri serije

SiolNET 16.01.2024
Letošnjo podelitev nagrad emmy so zaznamovale serije Nasledstvo, The Bear in Beef, ki so pometle s konkurenco. V Los Angelesu so po večmesečni preložitvi zaradi stavke hollywoodskih scenaristov in igralcev vendarle izvedli 75. podelitev emmyjev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem