Povezane novice

Shiffrinova v epskem spopadu boljša od Vlhove, Ana Bucik do edinih slovenskih točk

SiolNET 16.01.2024
Zmagovalka spektakularnega slaloma pod žarometi v Flachauu je Mikaela Shiffrin. Američanka je za svojo 94. zmago v svetovnem pokalu za 27 stotink sekunde premagala Slovakinjo Petro Vlhovo, ki je sicer vodila po prvi vožnji, a le s sedmimi stotinkami… »

Novi mejniki sijajne Mikaele Shiffrin

Delo 16.01.2024
V izjemni predstavi je Američanka za svojo 5. zmago v Flachauu ugnala veliko slovaško tekmico Petro Vlhovo. Odstop hitre Andreje Slokar, Ana Bucik 19. Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Flachauu v… »

Mikaeli Shiffrin je odmor dobro del – v finalu do 94. zmage kariere

RTV Slovenija 16.01.2024
Na nočnem slalomu v Flachauu se je odvil nov dvoboj med Mikaelo Shiffrin in Petro Vlhovo, ki ga je tokrat za 27 stotink dobila Američanka. Medsebojni izid v zmagah v tej disciplini v letošnji sezoni je 4:3. Shiffrin, ki se je v karavano vrnila po… »

Shiffrinova spisala zgodovino, Slokarjeva s padcem zapravila lepo priložnost

Zurnal24 16.01.2024
Shiffrinovi še petič slalom v Flachauu, odstop Slokarjeve, Bucikova 19. Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Flachauu v Avstriji. Shiffrin je še petič zmagala na tem slalomu. V finale sta se uvrstili… »

Shiffrin še petič slalom v Flachauu, odstop Slokar, Bucik 19.

Dnevnik 16.01.2024
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Flachauu v Avstriji. Shiffrin je še petič zmagala na tem slalomu. V finale sta se uvrstili dve Slovenki, Andreja Slokar je odstopila, Ana Bucik pa je z 19. mestom… »

Slovenija na krilih izjemnega Laniška in Kosa še povečala skupno prednost

Zurnal24 16.01.2024
Lanišek za las ob zmago v kvalifikacijah v Ščirku, Slovenija še utrdila svoje vodstvo. Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je bil na srednji skakalnici v poljskem Ščirku blizu nove kvalifikacijske zmage tekme za svetovni pokal. Zasedel je… »

Lanišek za las brez kvalifikacijske zmage, tudi Kos med najboljšimi

SiolNET 16.01.2024
Zmagovalec kvalifikacij za sredino posamično tekmo v Ščirku je Rjoju Kobajaši, ki je za 0,1 točke premagal Anžeta Laniška. Tretji je bil Andreas Wellinger, četrti pa Lovro Kos, ki je za Japoncem zaostal 1,5 točke. Na tekmo so se uvrstili tudi… »

Lanišek in Kos v kvalifikacijah Szczyrka krojila vrh

RTV Slovenija 16.01.2024
Smučarski skakalci so opravili kvalifikacije na novi postaji svetovnega pokala v Szczyrku na Poljskem. Najboljši je bil Rjoju Kobajaši pred Anžetom Laniškom, ki je zaostal zgolj za desetinko. Osem desetink manj je zbral Andreas Wellinger, četrti pa… »

Lanišek le desetinko od najboljšega

Delo 16.01.2024
Razplet kvalifikacij za sredino tekmo na Poljskem botruje optimizmu v slovenskem taboru, saj sta odlično skočila Anže Lanišek in Lovro Kos. Razplet kvalifikacij za jutrišnjo tekmo skakalcev na drugi postaji poljske turneje botruje optimizmu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem