Povezane novice

Zobozdravniki prenaročajo nenujne posege

Mladina 17.01.2024
V času stavke obravnavajo le nujne primere. Poleg zdravnikov te dni stavkajo tudi zobozdravniki. V času stavke obravnavajo nujne primere in ne zavrnejo nikogar z bolečino ali oteklino, tudi ne otrok in starejših. Lahko pa zamaknejo nenujne storitve… »

Zobozdravniki v času stavke lahko zamaknejo nenujne storitve

Delo 17.01.2024
Med zobozdravstvenimi storitvami, ki jih lahko preložijo, je Kralj omenil proteze, mostičke in prevleke. Stavke si niso želeli, a je potrebna, je dejal. Poleg zdravnikov te dni stavkajo tudi zobozdravniki. V času stavke obravnavajo nujne primere in ne… »

KAKO POTEKA STAVKA MED ZOBOZDRAVNIKI: Med možnostmi je tudi odprava komunikacije s pacienti prek telefonov

Regional 17.01.2024
Poleg zdravnikov te dni stavkajo tudi zobozdravniki. V času stavke obravnavajo nujne primere in ne zavrnejo nikogar z bolečino ali oteklino, tudi ne otrok in starejših. Lahko pa zamaknejo nenujne storitve, je pojasnil zobozdravnik in član glavnega… »

Razmere so "na zgornjem robu", gre za "krik iz obupa"

Zurnal24 17.01.2024
Pritisk bolnikov, ki so ostali brez zobozdravnika, je že zdaj velik. Delovni pogoji se morajo izboljšati, opozarjajo zobozdravniki. Poleg zdravnikov te dni stavkajo tudi zobozdravniki. V času stavke obravnavajo nujne primere in ne zavrnejo nikogar z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem