Povezane novice

EKSPLODIRALO V VEČSTANOVANJSKI STAVBI: Ena oseba huje poškodovana, evakuiranih 28 stanovalcev, premoženjska škoda je velika…

Regional 17.01.2024
V večstanovanjski stavbi na območju Kranja je danes okoli 7.30 prišlo do eksplozije plina, kažejo do zdaj zbrane informacije Policijske uprave (PU) Kranj. V stanovanju, kjer je eksplodiralo, je bil v tem času 89-letni moški, ki je bil hudo… »

V večstanovanjski stavbi v Kranju eksplozija plina

Delo 17.01.2024
V eksploziji je bilo poškodovanih več stanovanj v tem objektu in parkiranih vozil v okolici. Nastala je velika premoženjska škoda. S kranjske policijske uprave so sporočili, da so bili danes ob 7.30 obveščeni o eksploziji v enem izmed stanovanj… »

Foto: V Kranju eksplodiralo v stanovanju 89-letnika

Necenzurirano 17.01.2024
Okoli pol osme ure je prišlo do eksplozije plina na Stošičevi cesti v Kranju. Počilo je v stanovanju, v katerem je bil 89-letni moški. Hudo poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Medtem so policisti in gasilci iz bloka… »

Eksplozija plina v večstanovanjski stavbi v Kranju, poškodovanih 18 stanovanj

RTV Slovenija 17.01.2024
V Kranju se je okoli pol osme ure zjutraj v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe nasproti avtobusne postaje zgodila eksplozija plina. 89-letni moški je bil hudo telesno poškodovan, poškodovanih je tudi več stanovanj in parkiranih vozil v… »

Eksplozija v stanovanju večstanovanjske stavbe: Ena oseba telesno poškodovana, vsi stanovalci evakuirani

Gorenjski utrip 17.01.2024
Kranjski policisti so bili danes okoli 7.30 obveščeni o eksploziji v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe na območju Kranja. Vse interventne službe so na kraju. Po prvih podatkih je prišlo do eksplozije plina. Ena odrasla oseba je telesno… »

V eksploziji plina v Kranju en človek poškodovan

SiolNET 17.01.2024
V enem izmed stanovanj v bloku na območju Kranja je okoli 7.30 eksplodiral plin, so sporočili s Policijske uprave Kranj. V stanovanju, kjer je odjeknila eksplozija, je bil v tem času 89-letni moški, ki je bil hudo poškodovan in so ga odpeljali v… »

Eksplozija v stanovanjskem bloku v Kranju

Gorenjski glas 17.01.2024
Kranj – V večstanovanjskem objektu v bližini avtobusne postaje v Kranju je danes okoli 7.30 odjeknila eksplozija. Po prvih podatkih je šlo za eksplozijo plina v plinski jeklenki v stanovanju, v katerem je živel starejši moški. Stanovalec je bil v… »

#foto Eksplozija v stanovanjski stavbi v Kranju

Dnevnik 17.01.2024
Na Stošičevi ulici v Kranju je danes zjutraj v enem izmed stanovanj eksplodiral plin. Danes ob 7.30 so kranjski policisti prejeli obvestilo o eksploziji v enem od stanovanj večstanovanjske stavbe. Po prvih podatkih naj bi bil vzrok eksplozije uhajanje… »

Eksplozija v Kranju, glavna avtobusna postaja je zaprta

Zurnal24 17.01.2024
V eksploziji plina v Kranju ena oseba poškodovana, nastala velika škoda. V enem izmed stanovanj v večstanovanjski stavbi na območju Kranja, natančneje na Stošičevi ulici 4, je danes okoli 7.30 prišlo do eksplozije plina, kažejo prvi podatki… »

Eksplozija v bližini glavne avtobusne postaje v Kranju

Necenzurirano 17.01.2024
Ob pol osmih je počilo v večstanovanjski stavbi na Stošičevi ulici v Kranju. Kranjski policisti sporočajo, da je po prvih podatkih prišlo do eksplozije plina. Ena odrasla oseba je poškodovana, a ni v smrtni nevarnosti. Stanovalce so že evakuirali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem