Povezane novice

MADŽARSKA IZPOLNILA ZAHTEVE ZA DELNO ODMRZNITEV SREDSTEV: Kako kaže glede preostalih milijard?

Regional 17.01.2024
Madžarska je izpolnila zahteve za odmrznitev 10,2 milijarde evrov kohezijskih sredstev, je sporočila predsednica Evropske komisije, Ursula von der Leyen. Namreč Madžarska je maja lani sprejela nov zakon o pravosodni reformi maja lani, ki je naslovil… »

Von der Leyen: Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev 10,2 milijarde evrov sredstev

RTV Slovenija 17.01.2024
Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev 10,2 milijarde evrov kohezijskih sredstev, je v Evropskem parlamentu zagotovila predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen. Ob tem je izrazila prepričanje, da se bo voditeljem vseh 27 članic uspelo… »

Von der Leyen: Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev sredstev

Delo 17.01.2024
Prepričana je, da se bo voditeljem uspelo dogovoriti o dolgoročnem proračunu EU, ki bo vključeval tudi pomoč za Ukrajino. Evropski poslanci bodo danes s predsednico evropske komisije Ursulo von der Leyen razpravljali o decembrskem vrhu voditeljev… »

»Sredstva bodo ostala blokirana, dokler Madžarska ne bo izpolnila vseh potrebnih pogojev«

Mladina 17.01.2024
EU je Madžarski odmrznila 10,2 milijarde evrov kohezijskih sredstev, okoli 20 milijard evrov evropskih sredstev pa še vedno ostaja blokiranih, saj Budimpešta krši številne človekove pravice. Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev 10,2… »

Von der Leynova: Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev 10 milijard evrov

SiolNET 17.01.2024
Madžarska je izpolnila pogoje za odmrznitev 10,2 milijarde evrov kohezijskih sredstev, je danes v Evropskem parlamentu zagotovila predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen. Ob tem je izrazila prepričanje, da se bo voditeljem vseh 27 članic… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem