Povezane novice

ŠE EN PONESREČEN "HAPPY END": V SDS bodo vložili interpelacijo zoper Dominiko Švarc Pipan

Regional 17.01.2024
V SDS bodo v DZ vložili interpelacijo zoper ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan. Med drugim ji očitajo "nedvomno objektivno odgovornost" pri domnevnih nepravilnostih nakupa prostorov na Litijski cesti v Ljubljani. "Zaradi tega in še zaradi… »

V aferi sodna stavba eno od ključnih vlog odigrala Nina Zidar Klemenčič

Necenzurirano 17.01.2024
Kdo so bili ključni ljudje pri izpeljavi posla z zapuščeno zgradbo, za katero je ministrstvo za pravosodje plačalo skoraj osem milijonov evrov Sebastjanu Vežnaverju, ki jo je pred štirimi leti kupil za šest milijonov manj? Odvetnica Nina Zidar… »

SDS nad Dominiko Švarc Pipan z interpelacijo, jih bo Levica podprla?

Zurnal24 17.01.2024
SDS je napovedala vložitev interpelacije zoper pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan. SDS je napovedala vložitev interpelacije zoper pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan. Zelo verjetno bo med ključnimi očitki nakup stavbe za pravosodno… »

SDS napovedal vložitev interpelacije zoper pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan

RTV Slovenija 17.01.2024
SDS je napovedal vložitev interpelacije zoper pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan zaradi nakupa sodne stavbe na Litijski cesti v Ljubljani. Ministrica Švarc Pipan interpelacije ne komentira, saj je o njej seznanjena le prek medijskih objav… »

SDS v interpelacijo Dominike Švarc Pipan: Kaloh trdi, da je vodstvo ministrstva “ponesrečen 'happy end'”

Dnevnik 17.01.2024
V SDS bodo v DZ vložili interpelacijo zoper ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan. Med drugim ji očitajo »nedvomno objektivno odgovornost« pri domnevnih nepravilnostih nakupa prostorov na Litijski cesti v Ljubljani. »Zaradi tega in še… »

SDS napovedala interpelacijo proti Dominiki Švarc Pipan

Delo 17.01.2024
Ministrstvo je kupilo prostore za potrebe sodišč, za to pa odštelo 7,7 milijona evrov. Dileme so tako glede cene kot kvadrature. Stranka SDS bo, kot smo napovedali v Delu, vložila interpelacijo proti ministrici za pravosodje Dominiki Švarc Pipan… »

Še en črn oblak nad ministrico za pravosodje

Delo 17.01.2024
Medtem ko v SDS razmišljajo o interpelaciji zoper Dominiko Švarc Pipan zaradi nakupa sodne stavbe, nov sum spornega posla. V nadaljevanju preberite: Po aferi ministrstva za pravosodje o nakupu zgradbe na Litijski cesti v Ljubljani, s katero bi reševalo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem