Povezane novice

Props: 170 tisoč javnih uslužbencev razume, samo zdravniki ne

Zurnal24 18.01.2024
Vlada je danes za glavnega pogajalca v pogajanjih s sindikati javnega sektorja o prenovi plačnega sistema javnega sektorja imenovala ministra za finance Klemna Boštjančiča. Vlada je obenem imenovala tudi vodje stebrnih skupin, steber za zdravstvo in… »

Boštjančič bo vodil krovna pogajanja z javnim sektorjem: "Ne bomo iskali parcialnih interesov"

RTV Slovenija 18.01.2024
Vlada je Klemna Boštjančiča imenovala za krovnega vladnega pogajalca za pogajanja z javnim sektorjem. Ta napoveduje, da se bodo pogajali z vsemi skupinami sočasno, a ne le o plačah, ampak tudi o pogojih dela. Finančni minister Klemen Boštjančič… »

Imenovali glavnega vladnega pogajalca #video

SiolNET 18.01.2024
Vlada je za glavnega vladnega pogajalca v pogajanjih s sindikati o prenovi plačnega sistema javnega sektorja imenovala finančnega ministra Klemna Boštjančiča. Pogajanja za plačni steber za zdravstvo in socialno varstvo pa bo vodil minister za javno… »

Ministrica za zdravje: Pozivam Fides, da stavko zamrzne

Delo 18.01.2024
Na današnji seji je vlada imenovala pogajalske skupine za stebrna in centralna pogajanja glede reforme plač v javnem sektorju. Vlada je na današnji seji imenovala vodjo krovne pogajalske skupine za pogajanja in usklajevanja z reprezentativnimi… »

"V Fidesu niso imeli pojma, kaj si zdravniki v resnici želijo"

Zurnal24 18.01.2024
So se v Fidesu res preveč osredotočili na plače? Vlada bo na današnji seji po napovedih državnega sekretarja na ministrstvu za zdravje Denisa Kordeža imenovala nove pogajalske skupine za stebrna in centralna pogajanja glede reforme plač v javnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem