Povezane novice

Zdaj tudi uradno: Ronaldo prihaja v Slovenijo!

Zurnal24 18.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca bo 26. marca odigrala prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Portugalske, katere član je tudi eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na svoji spletni strani potrdila… »

Cristiano Ronaldo prihaja v Ljubljano, ogromno zanimanje za vstopnice

SiolNET 18.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca bo 26. marca odigrala prijateljsko tekmo z zelo zvenečim tekmecem. V Stožice prihaja Portugalska na čelu s superzvezdnikom, kapetanom in svetovnim rekorderjem Cristianom Ronaldom. Prodaja vstopnic za spektakularni… »

Uradno: Ronaldo in soigralci 26. marca prihajajo v Stožice

RTV Slovenija 18.01.2024
Nogometna zveza Slovenije je potrdila, da se je s portugalsko zvezo dogovorila za prijateljsko tekmo članskih reprezentanc, ki bo 26. marca v Stožicah. Prodaja vstopnic za tekmo se bo začela v prvi polovici februarja. Portugalska bi v Sloveniji morala… »

NZS potrdila: Portugalci prihajajo v Stožice

Dnevnik 18.01.2024
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na svoji spletni strani potrdila, da se je s portugalsko zvezo dogovorila za igranje prijateljske tekme članskih reprezentanc obeh držav. Obračun Slovenije in Portugalske bo 26. marca v Stožicah. Prodaja vstopnic za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem