Povezane novice

Na Gorenjskem sneg ni povzročal večjih preglavic

Gorenjski glas 19.01.2024
Kranj – Razmere na cestah so se po današnjem sneženju že večinoma umirile. Za razliko od nekaterih drugih delov države (štajerska in dolenjska avtocesta sta bili dolgo zaprti) na Gorenjskem večjih težav v cestnem prometu ni bilo. Še največ… »

Večino Slovenije prekrila snežna odeja, ki se bo obdržala približno teden dni

RTV Slovenija 19.01.2024
Slovenijo je v petek zajelo obilno sneženje. Promet po državi je bil močno upočasnjen, na delu so bile plužne in posipne skupine. Med drugim je bila zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani. Sneženje je zgodaj zjutraj… »

Slovenija: "Še nekaj časa bo lepa zima"

Zurnal24 19.01.2024
Ponekod po državi je zapadlo 40 centimetrov snega. Sneženje, ki je zgodaj davi zajelo najprej Štajersko, se je nato hitro razširilo proti osrednji Sloveniji, Notranjski in delu Primorske. "Sneženje po državi že slabi in bo proti večeru povsod… »

Hrvaška: v notranjosti zaradi snega težave v prometu, na obali orkanska burja

Dnevnik 19.01.2024
Hrvaško so danes zajele napovedane snežne padavine. Sneg, ki je prekril tudi prestolnico, povzroča težave v prometu v notranjosti države, ob obali pa vremenoslovci opozarjajo na orkansko burjo. Popoldne je začelo snežiti tudi v notranjosti Istre. O… »

Slovenijo zajelo obilno sneženje, razmere se umirjajo #foto #video

SiolNET 19.01.2024
Zvečer bo rahlo sneženje povsod ponehalo, burja na Primorskem bo slabela. Na slovenskih cestah, kjer je sneg povzročil precej težav, se razmere umirjajo. Voznike zaradi upočasnjenega prometa vseeno pozivajo naj se na pot odpravijo prej kot običajno… »

Na Hrvaškem sneg in orkanska burja

SiolNET 19.01.2024
Hrvaško so danes zajele napovedane snežne padavine. Sneg, ki je prekril tudi prestolnico, povzroča težave v prometu v notranjosti države, ob obali pa vremenoslovci opozarjajo na orkansko burjo. Popoldne je začelo snežiti tudi v notranjosti Istre. O… »

Sneg povzroča težave na cestah v notranjosti Hrvaške

RTV Slovenija 19.01.2024
Hrvaško so zajele napovedane snežne padavine. Sneg, ki je prekril tudi prestolnico, že povzroča težave v prometu v notranjosti države, ob morju pa vremenoslovci opozarjajo na orkansko burjo. Popoldne je začelo snežiti tudi v notranjosti Istre. V… »

#foto V notranjosti Slovenije zapadlo do 30 centimetrov snega

Dnevnik 19.01.2024
Sneženje, ki je zgodaj davi zajelo najprej Štajersko, se je nato hitro razširilo proti osrednji Sloveniji, Notranjski in delu Primorske. »Sneženje po državi že slabi in bo proti večeru povsod ponehalo. V notranjosti Slovenije je zapadlo od 15 do… »

Na cestah se razmere umirjajo, zvečer bo rahlo sneženje povsod ponehalo

Delo 19.01.2024
Popoldne bo sneženje oslabelo in do večera povsod ponehalo. Ohladilo se bo. Promet je upočasnjen, previdno na cestah. Po včerajšnjih skoraj pomladnih temperaturah smo se danes v večini države prebudili v zasneženo jutro. Padavine so se zjutraj… »

SNEŽNI KAOS NA HRVAŠKEM: Več prometnih nesreč, orkanska burja ob obali (FOTO, VIDEO)

Regional 19.01.2024
Hrvaško je zajel val sneženja, ki povzroča težave predvsem v notranjosti države, medtem ko ob obali divja orkanska burja. Snežne razmere so opazne tudi v Srbiji, medtem ko Bosna in Hercegovina pričakuje obilne padavine popoldne. 15.44 Pozdrav… »

Na cestah se stanje umirja

Zurnal24 19.01.2024
Promet sicer še vedno poteka počasneje. Na slovenskih cestah, kjer je danes sneg povzročil precej težav, se razmere počasi umirjajo. Po zadnjih podatkih prometnoinformacijskega centra dolenjska in štajerska avtocesta nista več zaprti. Voznike… »

Vreme: Zvečer bo rahlo sneženje povsod ponehalo

Dnevnik 19.01.2024
Zvečer bo rahlo sneženje povsod ponehalo. Ponoči se bo od severozahoda postopno razjasnilo, burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -12 do -5, na Primorskem okoli 0 ° stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh… »

Kaos na cestah: Za to vas lahko doleti 500 evrov kazni

Zurnal24 19.01.2024
Sneženje, ki je zajelo državo, je na ceste prineslo kaos. Potovalni časi na avtocestnem omrežju močno podaljšani. Zaradi zdrsov vozil prihaja tudi do popolnih zapor na posameznih odsekih. Od zgodnih jutranjih urah po večjem delu države sneži… »

Kaos na cestah: podrta drevesa, zdrsi vozil

Zurnal24 19.01.2024
Močno sneženje povzroča obilne težave v prometu. Nekatere ceste so zaprte, drugje je promet oviran. Vozne razmere bodo naslednjih nekaj ur močno otežene. V večjem delu države močno sneži, zaradi česar prihaja do težav v prometu. Na cestah so… »

V notranjosti Hrvaške zaradi snega težave v prometu, na obali orkanska burja

Dnevnik 19.01.2024
Hrvaško so danes zajele napovedane snežne padavine. Sneg, ki je prekril tudi prestolnico, že povzroča težave v prometu v notranjosti države, na obali pa vremenoslovci opozarjajo na orkansko burjo. Snežne razmere so tudi v Srbiji, medtem ko v Bosni… »

Foto: Na Štajerskem zjutraj več kot 30 prometnih nesreč, na avtocestah številni zdrsi tovornjakov

Necenzurirano 19.01.2024
Kot so napovedali meteorologi, se je večji del Slovenije prebudil v kar obilno sneženje. Sprva je bilo predvsem zaradi zdrsov tovornih vozil največ težav na štajerski avtocesti. Pozneje sta sledili še dolenjska avtocesta in vipavska hitra cesta… »

Ponekod že blizu 20 cm snega, Gregorčič o tem, kdaj bo sneženje ponehalo

Zurnal24 19.01.2024
Do zdaj je po nižinah največ snega zapadlo na Štajerskem, kjer je tudi najprej začelo snežiti. V prihodnjih urah lahko pričakujemo še kar nekaj centimetrov snega. Sneženje, ki je zgodaj davi najprej zajelo Štajersko, se je nato hitro premaknilo… »

ZAPRTA VIPAVSKA HITRA CESTA: Med priključkom Vipava in razcepom Nanos proti Razdrtemu, zdrsi tovornjakov

Regional 19.01.2024
V osrednji in vzhodni Sloveniji močno sneži, kar že povzroča težave v prometu. ARSO je izdal opozorilo zaradi burje na Primorskem, ki bo na izpostavljenih mestih lahko presegla hitrost 100 km/h. Na prehodu med Notranjsko in Primorsko bo povzročala… »

Danes sneg do nižin

Gorenjski glas 19.01.2024
Sredi dneva naj bi sneženje oslabelo in popoldne povsod že ponehalo. Kranj – Če je letošnja zima doslej vsaj po nižinah skoparila s snegom, se z današnjim dnem to spreminja. Če so se napovedi meteorologov z Agencije RS za okolje (Arso)… »

Začelo se je: Sneženje zajelo Slovenijo, v teh delih države je najhuje

Zurnal24 19.01.2024
Padavine so se do jutra razširile nad vso Slovenijo, meja sneženja pa se bo v večjem delu države spustila do nižin. Marsikje bo močneje snežilo. Glavnina padavin bo padla med 6. in 10. uro, nato bodo od severovzhoda začele slabeti. Za Primorsko je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem