Povezane novice

Premierna zmaga Lene Häcki-Gross, Anamarija Lampič 34.

RTV Slovenija 19.01.2024
Žensko skrajšano individualno preizkušnjo (na 12,5 km) na Južnem Tirolskem je dobila Švicarka Lena Häcki-Gross (36:49,0). To je njena prva zmaga v karieri. Najboljša med Slovenkami je bila Anamarija Lampič na 34. mestu. Lena Häcki-Gross, snaha… »

Prva zmaga za snaho trenerja Slovenk, te so razočarale

SiolNET 19.01.2024
Švicarska biatlonka Lena Häcki-Gross si je na posamični tekmi na 12,5 kilometra v Anterselvi na Južnem Tirolskem priborila prvo zmago v svetovnem pokalu. Slovenke so razočarale. Najboljša je bila s šestimi zgrešenimi streli Anamarija Lampič na… »

Häcki-Gross do prve zmage, Slovenke razočarale na strelišču

Dnevnik 19.01.2024
Švicarska biatlonka Lena Häcki-Gross si je na kratki posamični tekmi na 12,5 km v italijanski Anterselvi priborila prvo zmago v karieri. Slovenke so razočarale. Najboljša je bila s šestimi zgrešenimi streli Anamarija Lampič na 34. mestu, ostale so… »

Slovenke razočarale na strelišču

Delo 19.01.2024
Švicarka Lena Häcki-Gross v Anterselvi do prve zmage v svetovnem pokalu. Švicarska biatlonka Lena Häcki-Gross si je na kratki posamični tekmi na 12,5 km v italijanski Anterselvi priborila prvo zmago v karieri. Slovenke so razočarale. Najboljša je… »

PRVA ZMAGA NIKE PREVC NA JAPONSKEM: Le pol točke je za zmagovalnim odrom zaostala Nika Križnar (FOTO)

Regional 19.01.2024
Smučarska skakalka Nika Prevc (235,2 točke) je v japonskem Zau osvojila že peto zmago v sezoni svetovnega pokala. Osemnajstletna Slovenka je na drugi postojanki japonske turneje z veliko prednostjo ugnala vse tekmice. Prevc je najbližjo zasledovalko… »

#video Nika Prevc po zmagi v japonskem Zau: Cenim napore domačinov

Dnevnik 19.01.2024
Nika Prevc je v Zau prišla do svoje pete zmage v sezoni in pete v karieri. S tem se je po številu zmag izenačila z najboljšo slovensko skakalko do sedaj Niko Križnar, ki je bila danes četrta. Na srednji skakalnici v Zau na Japonskem so smučarske… »

Nika Prevc do nove zmage, Križnarjeva za las brez stopničk #video

SiolNET 19.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je zanesljiva zmagovalka posamične preizkušnje v Zau. Najbližjo zasledovalko Juki Ito je na srednji skakalnici prehitela za dobrih 12 točk. To je že peta zmaga v tej sezoni 18-letne Gorenjke, ki zanesljivo… »

Nika Prevc v Zau zanesljivo do pete zmage v sezoni

Gorenjski glas 19.01.2024
Tokio – Smučarska skakalka Nika Prevc (235,2 točke) je v japonskem Zau osvojila že peto zmago v sezoni svetovnega pokala. Osemnajstletna Slovenka je na drugi postojanki japonske turneje z veliko prednostjo ugnala vse tekmice. Prevc je najbližjo… »

Nika Prevc znova razred zase, Križnarjeva za las ob stopničke

Zurnal24 19.01.2024
Nika Prevc je bila prepričljivo najboljša tudi na tekmi svetovnega pokala v Zau. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (235,2 točke) je z ogromno prednostjo slavila na tekmi za svetovni pokal na srednji skakalnici v japonskem Zau. Drugouvrščeno… »

Nika Prevc spet ugnala vso konkurenco

Delo 19.01.2024
Naša osemnajstletnica vnovič zablestela in se podpisala pod že 5. zmago sezone v svetovnem pokalu smučarskih skakalk. Nika Prevc je že petič v sezoni zmagala na tekmi svetovnega pokala. Tokrat ji tudi v Zau na Japonskem niti ena tekmica ni bila kos… »

Nika Prevc v Zau prepričljivo do pete zmage zime

RTV Slovenija 19.01.2024
Nika Prevc je poskrbela za prvo zmago Slovenk na gori Zao, ki se dviga v osrčju Japonske. Ogromno prednost iz prve serije je 18-letnica v finalu suvereno ubranila in s peto zmago sezone utrdila lastništvo rumene majice vodilne v svetovnem pokalu. Na 16… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija pred 34 minutamiše 4 povezane

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Prtiček z Messijevim podpisom prodan za 890 tisoč evrov

Zurnal24 pred 34 minutamiše 1 povezana

Indiana z agresivno obrambo izsilila sedmo tekmo

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem