Povezane novice

Sabalenka Ukrajinki dvakrat zavezala kravato, 16-letnica še naprej navdušuje

SiolNET 19.01.2024
V ženskem delu teniškega OP Avstralije se v petek obeta kar nekaj zanimivih dvobojev. Svoje delo je zlahka opravila druga nosilka Arina Sabalenka. Lanska zmagovalka OP Avstralije je ukrajinsko tekmico Lesja Curenko odpravila s 6:0, 6:0. V četrti krog… »

Đoković nadaljuje lov na 25. naslov za grand slam

SiolNET 19.01.2024
Na teniškem OP Avstralije so na sporedu dvoboji tretjega kroga. Številka ena moškega tenisa Novak Đoković, ki se je moral v prvih dveh krogih zelo potruditi za napredovanje, je za napredovanje v osmino finala s 6:3, 6:3, 7:6 (2) premagal Argentinca… »

Đoković brez večjih težav v osmino finala

Delo 19.01.2024
Srb na OP Avstralije ugnal Argentinca Tomasa Martina Etcheverryja. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala uvodnega teniškega turnirja za grand slam, odprtega prvenstva Avstralije. Njegov tekmec v tretjem kolu na osrednjem… »

Đoković ob stotem dvoboju v Melbournu v treh nizih čez tretji krog

RTV Slovenija 19.01.2024
Novak Đoković je po izgubljenih nizih v uvodnih dveh krogih tokrat igral le tri nize, a je za izločitev Argentinca Tomasa Etcheverryja ob koncu vseeno potreboval podaljšano igro. Na stotem dvoboju v Melbournu je Srb slavil s 6:3, 6:3 in 7:6 (2)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem