Povezane novice

Zorman po boleči zaušnici: Enostavno je bilo to preveč #video

SiolNET 19.01.2024
"Mislim, da smo kljub porazu pokazali pravi obraz, dobro smo se borili, hoteli več, a so se zgodile določene napake. Enostavno je bilo to preveč," je po porazu s Portugalsko (30:33) na drugi tekmi drugega dela evropskega prvenstva v rokometu misli… »

Portugalci pokopali upe Slovencev, Danci prek Švedov na vrh

SiolNET 19.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je na drugi tekmi drugega dela evropskega prvenstva po neprepričljivi predstavi s 30:33 (17:18) klonila proti Portugalski. Po drugem zaporednem porazu so Slovenci ostali brez realnih možnosti za napredovanje v… »

Za poraz usodne lastne napake in maloštevilnost ter odsotnost Blagotinška

RTV Slovenija 19.01.2024
"Lastne, neumne napake, ampak to vse izhaja iz tega, da nas je malo, danes nas je bilo še manj v rotaciji. Malo smo utrujeni, zagotovo narediš kakšno napako več. Kapo dol za borbo," je selektor Uroš Zorman komentiral poraz Slovenije proti… »

Portugalci uničili slovenske sanje o polfinalu

Dnevnik 19.01.2024
V drugem krogu drugega dela EP v Nemčiji je moška rokometna reprezentanca Slovenije v Hamburgu izgubila proti Portugalski s 30:33 (18:18). V nedeljo ob 15.30 se bo pomerila z Nizozemsko. Na prvih štirih tekmah na letošnjem Euru so Portugalci – tako… »

Portugalci z izjemnim Martimom Costo razblinili slovenske upe o polfinalu

RTV Slovenija 19.01.2024
Slovenski rokometaši so drugič zapored izgubili na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Po Švedski so morali v drugem delu turnirja v Hamburgu premoč priznati še Portugalski, ki je bila boljša s 33:30. Na drugi strani so Portugalci slavili zmago drugič… »

Nov poraz Slovenije, konec sanj o polfinalu

Zurnal24 19.01.2024
Slovenska izbrana vrsta je klonila proti Portugalski s 30:33.(17:18). Slovenska reprezentanca je v lovu na polfinale tokratnega evropskega prvenstva nujno potrebovala zmago proti Portugalski. Slednja je drugi del tekmovanja začela z zmago proti… »

Oboleli in utrujeni Slovenci niso bili kos razigrani Portugalski (30:33)

Delo 19.01.2024
Slovenski rokometaši so odigrali peto tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji in doživeli še drugi poraz, ki je bil usoden v boju za polfinale. Slovenski rokometaši so v Hamburgu doživeli še drugi poraz na tem evropskem prvenstvu, Portugalska je… »

Zmaga nad Norvežani, poraz proti Švedom

Gorenjski glas 19.01.2024
Potem ko so se slovenski rokometaši veselili ponedeljkove zmage nad Norvežani, so v sredo na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva visoko (22 : 28) izgubili proti favoriziranim Švedom. Berlin, Hamburg – Slovenci so ob sredinem prvem porazu na… »

Zorman Slovencem poslal sporočilo #video

SiolNET 19.01.2024
Pred slovensko izbrano vrsto je po težkem porazu s Švedi že nova preizkušnja. Slovenci se bodo danes ob 15.30 pomerili s Portugalci, ki so tako kot Slovenci trenutno pri dveh točkah. "V tekmo moramo vstopiti maksimalno in dati vse od sebe. Vemo, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem