Povezane novice

Vlada na pravosodnem ministrstvu razrešila Uroša Gojkoviča

Delo 19.01.2024
Po naših neuradnih informacijah je ob aferi ostala brez podpore poslanske skupine svoje stranke. Kaj sporoča predsednica SD? Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je včeraj ocenila, da za zdaj uživa podporo predsednika vlade Roberta Goloba… »

Švarc Pipan: Strokovne službe so me pri nakupu sodne stavbe zavajale

RTV Slovenija 19.01.2024
Premier Golob je na sestanku s pravosodno ministrico Švarc Pipan in predsednico SD-ja Fajon prejel preliminarno poročilo o postopku nakupa sodne stavbe na Litijski. Vlada pa je razrešila generalnega sekretarja pravosodnega ministrstva Uroša… »

Golob od Švarc Pipanove pričakuje dopolnitev poročila in razjasnitev vseh okoliščin

SiolNET 19.01.2024
Predsednik vlade Robert Golob se je srečal z ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan in predsednico SD Tanjo Fajon. Pravosodna ministrica je Golobu v pogovoru pojasnila, da ob pregledu vse dokumentacije omenjenega posla ugotavlja, da so jo… »

FAJONOVA O PODPORI MINISTRICI ŠVARC PIPANOVI: "Nihče nima pri nas bianco zaupanja"

Regional 19.01.2024
Predsednica SD Tanja Fajon je v izjavi v DZ dejala, da si v stranki skupaj z njihovo ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan želijo, da se razjasnijo vse okoliščine, vsa dejstva v zvezi s spornim nakupom sodne stavbe na Litijski cesti. "Če so… »

SDS v interpelacijo pravosodne ministrice

Gorenjski glas 19.01.2024
Ministrici očitajo sporen nakup sodne stavbe V opozicijski SDS so napovedali vložitev interpelacije o delu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ki se v zadnjem času srečuje z očitki zaradi nakupa stavbe na Litijski cesti v Ljubljani za… »

Tanja Fajon o aferi sodna stavba: Ve se, kaj sledi v primeru ugotovljenih nepravilnosti

Dnevnik 19.01.2024
Predsednica Socialnih demokratov je v zvezi z afero spornega nakupa sodne stavbe, ki maje stolček njihovi pravosodni ministrici Dominiki Švarc Pipan, stopila pred novinarje. V drugi največji koalicijski stranki bodo počakali na vsa dejstva, v primeru… »

Fajon: "Mislim, da je jasno, kaj sledi, če ..."

Zurnal24 19.01.2024
Počakali bodo, da se okoliščine razjasnijo. Zaradi domnevnih nepravilnosti glede nakupa prostorov na Litijski cesti v Ljubljani na ministrstvu za pravosodje, na vladi, pa tudi znotraj stranke SD vre. Ministrica Dominika Švarc Pipan je že potegnila… »

Vrhovno sodišče: Sodstvo ni vključeno v reševanje prostorske problematike

Delo 19.01.2024
Kot najprimernejšo rešitev že ves čas izpostavljajo gradnjo nove sodne stavbe. V oddaji Tarča so bili navedeni napačni podatki o najemninah. V zadnjih dneh odmeva primer ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan v zvezi z domnevnimi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem