Povezane novice

Nika Prevc in Nika Križnar prepričljivo zmagali v paru na Japonskem

Gorenjski glas 20.01.2024
Tokio – Slovenki Nika Prevc in Nika Križnar sta na superekipni tekmi parov za svetovni pokal smučarskih skakalk v Zau na Japonskem prepričljivo zmagali. Po treh serijah sta s 722,2 točke ugnali Kanado, tretje so bile Avstrijke (709,7). Slovenke so s… »

Dve Niki za novo veliko slovensko zmagoslavje #video

SiolNET 20.01.2024
Slovensko smučarsko skakanje se lahko znova pohvali z velikim dosežkom. Pod 112. zmago za slovenske skoke v svetovnem pokalu sta se v Zau na superekipni tekmi podpisali Nika Križnar in Nika Prevc, ki sta deklasirali konkurenco. Drugovruščeni… »

V Zau tudi tekma dvojic po slovenskih notah: zmaga dvojice Križnar-Prevc

RTV Slovenija 20.01.2024
Po petkovi zmagi Nike Prevc se je v Zau tudi tekma dvojic končala z Zdravljico. Nika Prevc in Nika Križnar sta vodili od prvega skoka naprej, prednost pred drugouvrščeno Kanado je na koncu znašala 12,5 točke. Za Kanado sta skakali Alexandria Loutitt… »

Slovenska prevlada se nadaljuje, spet je odmevala Zdravljica

Zurnal24 20.01.2024
Slovenski smučarski skakalki - Nika Prevc in Nika Križnar - sta zmagovalki superekipne tekme parov v deželi vzhajajočega sonca. Slovenki Nika Prevc in Nika Križnar sta na superekipni tekmi parov za svetovni pokal smučarskih skakalk v Zau na… »

NIKI NA VRHU STOPNIČK: Slovenski skakalki prepričljivo zmagali v paru (FOTO)

Regional 20.01.2024
Slovenki Nika Prevc in Nika Križnar sta na superekipni tekmi parov za svetovni pokal smučarskih skakalk v Zau na Japonskem prepričljivo zmagali. Po treh serijah sta s 722,2 točke ugnali Kanado, tretje so bile Avstrijke (709,7). ???? Nika Kriznar and… »

Nika in Nika sta bili na Japonskem super ekipa

Delo 20.01.2024
Po zmagi Nike Prevc v petek še en velik uspeh, na super ekipni tekmi s tremi serijami sta bili Slovenki prepričljivo najboljši. Na Japonskem je bila v Zauu na vrsti superekipna tekma dvojic, Slovenijo sta zastopali Nika Križnar in Nika Prevc in v treh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem