Povezane novice

Konec sezone za Petro Vlhovo

Delo 20.01.2024
Slovakinja si je ob padcu na veleslalomu v domači Jasni strgala vezi v desnem kolenu. Slovakinja Petra Vlhova, druga najboljša smučarka te sezone v skupnem seštevku svetovnega pokala, si je ob padcu na sobotnem veleslalomu v domači Jasni strgala vezi… »

Konec sezone za Petro Vlhovo

Dnevnik 20.01.2024
Druga najboljša smučarka te sezone v skupnem seštevku svetovnega pokala, Slovakinja Petra Vlhova, si je ob padcu na današnjem veleslalomu v domači Jasni strgala vezi v desnem kolenu, tako da v tej sezoni ne bo več tekmovala, je sporočila slovaška… »

Šok! Temne slutnje glede Vlhove so se uresničile

Zurnal24 20.01.2024
Petra Vlhova je po grdem padcu in poškodbi križne ter notranje vezi že zaključila s sezono. Slovaška zvezdnica belih strmin Petra Vlhova je po hudi poškodbi kolena že zaključila z letošnjo sezono. Druga smučarka letošnje sezone se je… »

Zaradi strganih vezi v kolenu konec sezone za Petro Vlhovo

RTV Slovenija 20.01.2024
Iz Slovaške so po koncu veleslaloma v Jasni prišle slabe novice za navijače Petre Vlhove. Drugouvrščena v skupnem seštevku svetovnega pokala v alpskem smučanju si je v prvi vožnji strgala vezi v desnem kolenu in že končala sezono. Na sedmem… »

Pogubna diagnoza za Petro Vlhovo

SiolNET 20.01.2024
Uresničilo se je tisto, česar so se bali: Petra Vlhova si je na domači tekmi v Jasni strgala križno in notranjo vez v kolenu, kar pomeni, da je 28-letnica predčasno končala sezono, v kateri se je z Mikaelo Shiffrin borila za veliki kristalni globus… »

Hector sekundo in pol pred Shiffrin, dve Slovenki do točk

Zurnal24 20.01.2024
Najboljša slovenska predstavnica na veleslalomu v Jasni je bila Neja Dvornik na 18. mestu. Ana Bucik je bila 21. Švedinja Sara Hector je ubranila vodstvo po prvi vožnji za zmago na veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučark v Jasni na Slovaškem… »

Švedinja razred zase, Vlhovo odpeljali z akijem

SiolNET 20.01.2024
Na veleslalomski tekmi v alpskem smučanju za svetovni pokal v Jasni je zmagala Švedinja Sara Hector, druga je bila Američanka Mikaela Shiffrin, tretja pa Alice Robinson iz Nove Zelandije. Od Slovenk je bila najboljša Neja Dvornik, ki je bila na koncu… »

Sara Hector zmagovalka veleslaloma v Jasni

Dnevnik 20.01.2024
Švedinja Sara Hector je ubranila vodstvo po prvi vožnji za zmago na veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučark v Jasni na Slovaškem. Drugo mesto je osvojila Američanka Mikaela Shiffrin (+1,52), ki je bila druga tudi po prvi vožnji. Tretja je bila… »

Slavje Hectorjeve zasenčila padec in poškodba Peter Vlhove v Jasni

Delo 20.01.2024
Na domačem prizorišču je slovaška smučarska šampionka Petra Vlhova že v prvem teku padla in si poškodovala koleno. Najboljša je bila Sara Hector. Švedinja Sara Hector je ubranila vodstvo po prvi progi za zmago na veleslalomu za svetovni pokal… »

Sara Hector Mikaelo Shiffrin premagala za sekundo in pol

RTV Slovenija 20.01.2024
Sedmi ženski veleslalom sezone se je začel šokantno za številne slovaške navijače v Jasni, saj je Petra Vlhova že po nekaj zavojih padla in se poškodovala. Na koncu je bila šokantna tudi prednost zmagovalke Sare Hector pred Mikaelo Shiffrin: 1,52… »

Grd padec Vlhove na domači tekmi, sledile so mučne minute

Zurnal24 20.01.2024
Slovaška smučarska zvezdnica Petra Vlhova jo je skupila v prvi vožnji domačega veleslalomi v Jasni. Veleslalomsko tekmo deklet na Slovaškem je zaznamovala huda nesreče domače ljubljenkje Petre Vlhova, ki je v prvi vožnji padla že po nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem