Povezane novice

Če ne bi bilo izjemnega Krafta, bi bila Slovenija blizu zmagi #video

SiolNET 20.01.2024
Smučarji skakalci so prvič to zimo tekmovali na ekipni tekmi. Z dvema izvrstnima skokoma Stefana Krafta (141 in 138,5 metra) je bila Avstrija razred zase (1.146,6 točke). Šest od osmih skokov je zelo dobro uspelo slovenski četverici (Lovro Kos, Domen… »

Poljaki vzklikali: Anže, Anže, hvala ti! #video

SiolNET 20.01.2024
Orosile se vam bodo oči. Lanska poteza Anžeta Laniška v Planici, ko je na zmagovalni oder prišel s podobo Dawida Kubackega, ki je zaradi ženine hude bolezni predčasno končal s sezono in ni mogel z Anžetom do konca tekmovati za tretjo mesto v… »

Slovenci drugi na ekipni tekmi v Zakopanah, zmaga Avstrijcem

Gorenjski glas 20.01.2024
Zakopane – Smučarski skakalci Lovro Kos, Domen in Peter Prevc ter Anže Lanišek so na prvi ekipni tekmi svetovnega pokala v sezoni v Zakopanah zasedli drugo mesto. Slovenci so za Avstrijci, pri katerih je blestel Stefan Kraft, zaostali za 51,1 točke… »

Slovenski orli v roko segli le Avstrijcem

Dnevnik 20.01.2024
Zakopane - Meka poljskih smučarskih skokov - so gostile prvo klasično ekipno tekmo sezone. Slovenski orli so pokazali ekipno kvaliteto in suvereno zasedli drugo mesto. Boljši so bili le severni sosedi Avstrijci, ki so povsem ujeli Slovence v seštevku… »

Slovenci drugi na ekipni tekmi

Delo 20.01.2024
Zmaga v poljskih Zakopanah je šla avstrijskim predstavnikom. Smučarski skakalci Lovro Kos, Domen in Peter Prevc ter Anže Lanišek (1095,5 točke) so na prvi ekipni tekmi svetovnega pokala v sezoni v Zakopanah zasedli drugo mesto. Slovenci so za… »

Slovenija druga v Zakopanah, Avstrija z zmago v boj za poljsko turnejo

RTV Slovenija 20.01.2024
Slovenija v postavi Lovro Kos, Domen Prevc, Peter Prevc in Anže Lanišek je na prvi ekipni tekmi smučarskih skakalcev v tej zimi osvojila 2. mesto. V Zakopanah so bili boljši le Avstrijci, ki v seštevku poljske turneje za Slovenci zaostajajo za 2,4… »

Kako napeto! Slovenci na stopničkah, Avstrijci stopili vso našo prednost

Zurnal24 20.01.2024
Slovenski skakalci drugi na ekipni tekmi v Zakopanah, prednost pred Avstrijci v seštevku poljske turneje le še 2,4 točke. Slovenski smučarski skakalci v postavi Lovro Kos, Domen Prevc, Peter Prevc in Anže Lanišek so na ekipni tekmi za svetovni pokal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem