Povezane novice

Ob Ženevskem jezeru nova simfonija Darka Jorgića, 3. del

Dnevnik 21.01.2024
V Montreuxu neverjetni mejnik najboljšega slovenskega namiznoteniškega igralca. Tretjič zapored je slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić v mondenem švicarskem središču Montreuxu simbolično skočil na mizo ter sporočil, da je v Evropi nad… »

Jorgić še tretjič zapovrstjo dobil turnir top 16

SiolNET 21.01.2024
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić nadaljuje serijo zmag na turnirju najboljših 16 evropskih igralcev. V švicarskem Montreuxju je Hrastničan zmagal že tretjič zapovrstjo, tokrat je v finalu po izgubljenem prvem nizu Šveda… »

Jorgić s tretjo zaporedno zmago okronan za kralja Montreuxa

RTV Slovenija 21.01.2024
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić nadaljuje niz zmag na turnirju najboljših 16 evropskih igralcev. Še tretjič zapored se je veselil zmage v finalu Top 16 v Montreauxu, ki je postalo njegovo mesto. V Montreuxu v Švici je… »

Slovenski as še tretjič zapored ugnal vso konkurenco

Zurnal24 21.01.2024
Darko Jorgić še tretjič zapovrstjo dobil turnir top 16. Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić nadaljuje serijo zmag na turnirju najboljših 16 evropskih igralcev. V švicarskem Montreuxu je Hrastničan zmagal že tretjič… »

Arina Sabalenka svoje nasprotnice še naprej melje

SiolNET 21.01.2024
Na teniškem OP Avstralije bodo ženske vstopile v četrti krogi prestižnega turnirja. Arina Sabalenka je brez težav odpravila Američanko Amando Anisimovo. Na delu bo spet tudi mlada Rusinja Mirra Andrejeva. Sportal Novak Đoković je Francoza "razbil"… »

Đoković za uvrstitev med najboljših osem oddal le tri igre

RTV Slovenija 21.01.2024
Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, ki branita naslova na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu, sta se brez težav uvrstila v četrtfinale. Prvi igralec sveta je proti Francozu Adrianu Mannarinu izgubil le tri igre in po… »

Novak Đoković: Moral sem zmagati že v treh nizih, saj je tu zelo vroče

Delo 21.01.2024
Vodilni teniški igralec na svetovni lestvici zlahka v četrtfinale. Tudi branilka naslova med dekleti Arina Sabalenka prepričljivo prek svoje ovire. Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, branilca naslova na odprtem teniškem prvenstvu… »

Branilca naslova Đoković in Sabalenka brez težav v četrtfinale OP Avstralije

Dnevnik 21.01.2024
Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, branilca naslova na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu (23,94 milijona evrov nagradnega sklada), sta se brez težav uvrstila v četrtfinale. Prvi igralec sveta je proti Francozu Adrianu… »

Novak Đoković je Francoza "razbil"

SiolNET 21.01.2024
Osmi dan teniškega OP Avstralije bodo moški igrali dvoboje četrtega kroga. Med njimi bo tudi Novak Đoković, za katerega se zdi, da je počasi našel svoj ritem in v Avstraliji kaže vse boljši tenis. Na delu bo tudi Jannik Sinner, ki se je sprehodil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem