Povezane novice

Anže Lanišek skočil na stopničke v Zakopanah, zgodovinski rekord Krafta

Delo 21.01.2024
Avstrijec Stefan Kraft je v svojo korist odločil tudi tekmo za svetovni pokal na skakalnici Wielka Krokiew. Odlična skoka je prikazal tudi domžalski as. Tudi na posamični tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Zakopanah je bil najboljši… »

Tri tekme, troje slovenske stopničke

Dnevnik 21.01.2024
Slovenski smučarski skakalci in skakalke so v Zakopanah in v Zau na treh tekmah za svetovni pokal poskrbeli, da je zbirka slovenskih uspehov bogatejša za celoten komplet kolajn. Nika Križnar in Nika Prevc sta poskrbeli za zlato, moška ekipa za srebro… »

LANIŠEK V ZAKOPANAH DO STOPNIČK: Končal na bronastem tretjem mestu (FOTO)

Regional 21.01.2024
Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft (332,3 točke) je zmagal na zadnji postojanki poljske turneje v Zakopanah, na kateri je Slovenija izgubila skupno zmago na turneji. Drugi je bil Nemec Andreas Wellinger (327,8), še pol točke pa je za njim… »

Kraft potrdil zmago Avstrije na poljski turneji, Lanišek tretji

RTV Slovenija 21.01.2024
Stefan Kraft je dobil tekmo v Zakopanah in zagotovil Avstriji skupno zmago na poljski turneji. Anže Lanišek se je izkazal s tretjim mestom, Slovenija pa je na premierni turneji za ekipe zasedla drugo mesto. Kraft, ki je s 137 metri vodil že po prvi… »

Lanišek na stopničkah, Slovenija izgubila 50 tisočakov

SiolNET 21.01.2024
Stefan Kraft je s skokoma, dolgima 137 in 134 metrov, potrdil trenutno najboljšo formo med skakalci in dobil tekmo svetovnega pokala v Zakopanah. Skupaj s četrtim Michaelom Hayböckom sta Avstriji priborila ekipno zmago na poljski turneji in 50 tisoč… »

Slovenci brez 50 tisočakov, Lanišek znova na stopničkah

Zurnal24 21.01.2024
Anže Lanišek je bil tretji na svetovnem pokalu v Zakopanah, Slovenija izgubila zmago na poljski turneji. Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft (332,3 točke) je zmagal na zadnji postojanki poljske turneje v Zakopanah, na kateri je Slovenija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem